Medlemmerne fortæller

Her kan du læse om medlemmernes hverdag og oplevelser med alt fra karriereudvikling til stress og arbejdslivets udfordringer.

Fysioterapeuten Maria vil hjælpe unge til bedre selvværd: ”Hvis ikke jobbet findes, må jeg skabe det selv”

Er drømmestillingen der ikke, må man tage alternative metoder i brug. Det er Maria Engberg parat til.

Susanne fik akut sparring på et job med kort frist

Det er ikke alt, der kan planlægges i god tid, men det tager ansøgningsfrister naturligvis ikke højde for. Så da Susanne Larsen blev udfordret på tid, kontaktede hun Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Tine skiftede sygeplejefaget ud med et konsulentjob

Tine Siv Gildbjerg er oprindeligt uddannet sygeplejerske. I den rolle oplevede hun, hvordan konfrontation med egen sygdomsfrygt og stress fik sat skub i at udleve en drøm om videreuddannelse. I dag arbejder hun som karrierekonsulent.

Sygeplejersken Aviaja drømmer om at blive selvstændig

Det var en stresssygemelding og et tilfældigt møde med kropsterapiformen ’Body SDS’, som såede frøene til sygeplejersken Aviaja Pedersens drøm om at starte egen virksomhed. Nu har hun en plan.

Maria sprang ud som selvstændig og fik hjælp af a-kassen

For fysioterapeut Maria Ganesalingam har supplerende dagpenge været en god støtte, der har fået hende godt fra start som selvstændig.

Mikkel fik hjælp til sin ansøgning og sit CV

Da Mikkel skulle søge sit første job som nyuddannet fysioterapeut, kontaktede han Din Sundhedsfaglige A-kasse. Og han er ikke i tvivl, når han skal vurdere den hjælp, han fik.

Fra sygeplejerske til projektleder

Hvis du har det store overblik og er god til at strukturere, så er du formentlig skrap til projektstyring, siger Helle Johansen, der landede drømmejobbet i en NGO efter endt kandidatuddannelse.

Praksiserfaring kan give dig drømmejobbet

For Nina Maria Briguglio Johansens begyndte det hele med en virksomhedspraktik. Åbenhed og mod har været kendetegnende for hendes jobrejse.

Kreativ networking landede kandidatjobbet

Da Judit Vibe Madsen blev færdig som kandidat i 2009, var det hendes gamle arbejdsplads, hun røg tilbage på. Det var ikke drømmejobbet for den nybagte kandidat, men et skridt i den rigtige retning.

Mads skabte sin egen kandidatstilling

Mads Clausen havde ingen erhvervserfaring som nyuddannet kandidat, og der fandtes ingen stillingsoplag, der søgte en ergoterapeut med kandidat i klinisk videnskab og teknologi, alligevel landede Mads i en kandidatstilling.

Fra sygeplejerske til adjunkt

Maryam Pedersen elsker at undervise. Hun har siddet på skolebænken af flere omgange og senest tog hun en kandidat i sundhedsfremme og pædagogik – altså sammen for at nå det mål, der hedder at undervise andre.