Test: Har du symptomer på stress?

Som sundhedsfaglig er du vant til at passe godt på andre. Men hvad med dig selv? Bliv klogere på din nuværende mentale tilstand, og find ud af, om du oplever stresssymptomer, som du skal reagere på.

Det er vigtigt at tage stresssymptomer alvorligt.

En langvarig stresstilstand er ikke en sygdom i sig selv – men langvarig stress kan føre til alvorlig sygdom. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved din stress, inden den udvikler sig.

Tag vores stresstest og find ud af, om du kan have gavn af at snakke med en stressvejleder om din situation. I testen bliver du bedt om at svare på en række spørgsmål om din nuværende fysiske og psykiske tilstand, som giver en indikation af, om du har stresssymptomer, du skal gøre noget ved.

Læs mere om vores stressvejledning, som er et gratis tilbud til medlemmer, nederst på siden.

Hvad er stressvejledning?

Som medlem kan du booke en samtale med en stressvejleder og få konkret vejledning i, hvordan du forebygger og håndterer stress.

Stressvejledningen er særligt relevant for dig, som allerede oplever symptomer på stress. Det kan fx være glemsomhed, dårlig søvn eller at du har en kortere lunte, end du plejer.

Samtalen foregår telefonisk og varer ca. 1 time.

Book en stressvejledning nu og tag det første skridt på vejen mod at få det bedre.

Gå til stressvejledningen

Brug for hjælp?

Som medlem kan du booke en gratis telefonsamtale med en stressvejleder og få konkret vejledning i, hvordan du forebygger og håndterer stress.

Medlemmer, der har prøvet stressvejledningen er meget tilfredse. De giver samtalen 9,5 ud af 10.

Book en stressvejledning