Stress

Stress i sig selv er ikke en sygdom. Men stress som tilstand er en alvorlig situation, og som i værste fald kan føre til meget alvorlig fysisk og psykisk sygdom.

Stressvejledning

Som medlem af os kan du booke en samtale med en stressvejleder og få konkret vejledning i, hvordan du forebygger og håndterer stress.

Sådan forebygger du stress

Ved at have fokus på din trivsel i både arbejds- og privatliv mindsker du risikoen for at blive ramt af stress. Her får du konkrete forslag til ting, du kan gøre i din hverdag.

Test: Har du symptomer på stress?

Som sundhedsfaglig er du vant til at passe godt på andre. Men hvad med dig selv? Bliv klogere på din nuværende mentale tilstand, og find ud af, om du oplever stresssymptomer, som du skal reagere på.

Spot stress

Stress i sig selv er ikke en sygdom. Men stress som tilstand er en alvorlig situation, og som i værste fald kan føre til meget alvorlig fysisk og psykisk sygdom.

Forebyg stress som ledig

At blive ledig kan godt være stressende, men du kan selv gøre noget for at forebygge stress. Du kan prøve at se på din situation som ledig på en mere hensigtsmæssig måde, som er mere stressforebyggende.

Stress i studietiden

Undersøgelser viser, at stress og manglende trivsel er en udfordring for mange studerende.

Stress har taget over, hvad gør jeg?

Når du bliver stresset, er det vigtigt at få kendskab til, hvad der stresser dig, og hvilke værktøjer, der kan fjerne eller ændre disse belastninger.

Der er hjælp at hente

Der er hjælp at hente, hvis du vil finde ro, have mere struktur i din hverdag eller bekymrer dig om din økonomi. Her kan du finde mere information om det.

Anbefalinger til dig

Stressvejledning

Som medlem af os kan du booke en samtale med en stressvejleder og få konkret vejledning i, hvordan du forebygger og håndterer stress. Læs mere

Styrk din trivsel og forebyg stress

Bliv klogere på dine unikke styrker, og hvordan du bruger disse til at styrke og fastholde din trivsel i hverdagen. Læs mere