Meld dig ind

Din Sundhedsfaglige A-kasse er a-kassen er Danmarks billigste a-kasse og den er for dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse. Vi kender dit fag og dit arbejdsmarked og giver dig mange fordele som medlem.

Meld dig ind

Sikring af din karriere: Hvorfor medlemskab i både A-kasse og Fagforening er uundværligt for sundhedsfaglige

Det kan være forvirrende at skelne mellem en a-kasse og fagforening. Hvem er det nu lige, at du skal gå til, hvis du har brug for dagpenge, og hvem er det, hvis du har brug for hjælp til at læse en arbejdskontrakt igennem? Læs med her og få svarene.

Sådan melder du dig ind

Din Sundhedsfaglige A-kasse er Danmarks billigste a-kasse og den er for dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse. Vi kender dit fag og dit arbejdsmarked og giver dig mange fordele som medlem.

Fuldtids- eller deltidsforsikret

Du kan være medlem hos os som enten deltids- eller fuldtidsforsikret. Dit medlemskab afhænger af din indkomst og arbejdssituation.

Overflytning fra en anden dansk a-kasse

Ønsker du at blive overflyttet til Din Sundhedsfaglige A-kasse fra en anden a-kasse, skal du blot oplyse os om din nuværende a-kasse, når du udfylder en indmeldelsesblanket. Så klarer vi resten!

Hjem fra et andet EØS-land

Når du kommer hjem fra et ophold i et andet EØS-land og har været arbejdsløshedsforsikring dér, kan du få overført din forsikringsanciennitet fra EØS-landet til Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Meld dig ud

Hvis du vil melde dig ud af Din Sundhedsfaglige A-kasse, skal du skrive til os via Indbakken på Mit DSA.

Medlemsfordele til dig

Møder og tilbud

Få inspiration og redskaber til jobsøgning, trivsel og arbejdsliv. De fleste møder er åbne for alle medlemmer, men enkelte kan være for udvalgte grupper. Læs mere

Hvad skal der ske nu?

Book en telefonsamtale med en karrierekonsulent og få hjælp til at stille skarpt på dine kompetencer og bliv afklaret med dine fremtidige muligheder. Læs mere

Adgang til DSAshoppen

Køb mærkevarer til stærk reducerede priser. Står du og mangler en gave til dig selv eller en, du kender, finder du det her.  Læs mere