Meld dig ind

Din Sundhedsfaglige A-kasse er a-kassen er Danmarks billigste a-kasse og den er for dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse. Vi kender dit fag og dit arbejdsmarked og giver dig mange fordele som medlem.

Meld dig ind

Sådan melder du dig ind

Din Sundhedsfaglige A-kasse er Danmarks billigste a-kasse og den er for dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse. Vi kender dit fag og dit arbejdsmarked og giver dig mange fordele som medlem.

Velkommen i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i rådgive sundhedsfaglige akademikere og bachelorer om job og karriere. Og så er vi i øvrigt Danmarks billigste a-kasse.

Fuldtids- eller deltidsforsikret

Du kan være medlem hos os som enten deltids- eller fuldtidsforsikret. Dit medlemskab afhænger af din indkomst og arbejdssituation.

Overflytning fra en anden dansk a-kasse

Ønsker du at blive overflyttet til Din Sundhedsfaglige A-kasse fra en anden a-kasse, skal du blot oplyse os om din nuværende a-kasse, når du udfylder en indmeldelsesblanket. Så klarer vi resten!

Hjem fra et andet EØS-land

Når du kommer hjem fra et ophold i et andet EØS-land og har været arbejdsløshedsforsikring dér, kan du få overført din forsikringsanciennitet fra EØS-landet til DSA.

Meld dig ud

Hvis du vil melde dig ud af DSA, skal du skrive til os via Indbakken på Mit DSA.

Medlemsfordele til dig

Møder og tilbud

Få inspiration og redskaber til jobsøgning, trivsel og arbejdsliv. De fleste møder er åbne for alle medlemmer, men enkelte kan være for udvalgte grupper. Læs mere

Få sparring på din karriere

Få trykprøvet din karrieremotivation og bliv klar på, hvad der motiverer dig i arbejdslivet. Vores sundhedsfaglige karrierekonsulenter hjælper og støtter dig til at arbejde bevidst med dit karrierevalg. Læs mere

Adgang til DSAshoppen

Køb mærkevarer til stærk reducerede priser. Står du og mangler en gave til dig selv eller en, du kender, finder du det her.  Læs mere