Stressvejledning

Som medlem af os kan du booke en samtale med en stressvejleder og få konkret vejledning i, hvordan du forebygger og håndterer stress.

Som stresset mangler man ofte erkendelse af sin egen situation, så hvis dit netværk, din familie og kolleger har talt med dig om din stress, er det vigtigt at tage alvorligt.

Book en samtale med en stressvejleder

Som medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse kan du booke en telefonisk samtale med en af vores stressvejledere. Denne samtale er særligt relevant for dig, som allerede har oplevet symptomer på stress. Det kan fx være glemsomhed, dårlig søvn, aggressiv og mindre social adfærd, øget forbrug af stimuli, eksem og måske forværring af sygdomme.

Du kan booke stressvejledning nederst på siden her.

Samtalen kan hjælpe dig med at blive afklaret om, hvordan du kan håndtere din stress. Du vil få konkret vejledning i, hvordan du forebygger og håndterer stress. Samtalen vil have fokus på dine personlige handlemuligheder og vægten i samtalen ligger på det fremadrettede. Der vil derfor som udgangspunkt ikke være fokus på de omstændigheder, der har medført, at du er blevet stresset.

Hvem kan booke stressvejledning?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. Tilbuddet er særligt relevant for dig, der har oplevet symptomer på stress og har brug for råd og vejledning. Vores tilbud består af en enkelt samtale af 1 times varighed.

Om stressvejlederne

Vores stressvejlederne er karriere- og socialfaglige konsulenter, der alle er uddannet i stressvejledning.

Tag temperaturen på din trivsel

Prøv vores test og find ud af, om du oplever stress-symptomer, som du bør reagere på. Du kan læse mere om stress og symptomer her.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. 

Tilmeld Socialrådgivning og stress. Telefon

  • Særligt for

    Alle

  • Sted

    Telefon

Tilmeld

Sådan spotter du stress

Det er vigtigt at kende almindelige stress symptomer og adfærd. Såfremt du ikke handler, stopper op og ændrer adfærd, vil situationen forværres.

Se de typiske symptomer på stress