Meld dig ud

Hvis du vil melde dig ud af Din Sundhedsfaglige A-kasse, skal du skrive til os via Indbakken på Mit DSA.

Hvis du vil melde dig ud af Din Sundhedsfaglige A-kasse, skal det ske skriftligt via Indbakke på Mit DSA. Udmeldelsen skal sendes med mindst en måneds varsel til udgangen af en måned. Hvis du fx melder dig ud den 15. oktober, vil dit medlemskab ophøre fra og med 1. december.

Når du ønsker at melde dig ud, skal du være opmærksom på, at det får konsekvenser for din ret til ydelser. Er du ikke medlem af en a-kasse, kan du ikke få dagpenge, du kan miste din ret til efterløn og i nogle tilfælde også sygedagpenge fra din kommune.

Derfor er det en god idé at kontakte os forinden og høre, hvad det vil betyde for dig, hvis du overvejer at melde dig ud. 

Hvornår ophører medlemskabet
Når man når folkepensionsalderen, kan man ikke længere få ydelser og heller ikke være medlem af en a-kasse. Derfor bliver man automatisk meldt ud ved udgangen af den måned, hvor man går på folkepension.

Hvis du melder dig ud på grund af fleksjob, førtidspension eller job i udlandet gælder andre betingelser, kontakt os derfor for at høre mere, så du får en vejledning, der passer til netop din situation.