Få hjælp til at rekruttere

Vi hjælper med din rekruttering på flere fronter og er din professionelle sparringspartner. Har du en ledig stilling inden for det sundhedsfaglige område, kan du kontakte vores karrierekonsulenter, så hjælper vi med at finde den rette kandidat.

Send en rekrutteringsanmodning

Samarbejde ved rekrutteringsbehov

Vi kan hjælpe med at synliggøre aktuelle jobåbninger for vores medlemmer.

Send en rekrutteringsanmodning

Mangler du akut en medarbejder, så kan vi hurtigt skabe kontakt mellem din arbejdsplads og ledige kandidater.

Det gode stillingsopslag

Vil du have mange, dygtige kandidater at vælge mellem, når du skal ansætte en ny medarbejder til en ledig stilling? Så skal du skrive et stillingsopslag, der fanger de bedste kandidaters opmærksomhed og frasorterer de dårligste.

Rekruttering udenfor Danmark

Skal vi formidle en jobåbning for din virksomhed, som ligger uden for Danmark?

Andre ansættelsesmuligheder

Ansættelse i løntilskud og virksomhedspraktik - evt. på traineeordning - er et tilbud til både ledige og arbejdsgivere og typisk en fordel for begge parter.

Jobsituationen på sundhedsområdet

Din Sundhedsfaglige A-kasse opgør hver måned statistikker over bl.a. ledigheden inden for sundhedsområdet.

Arbejdsgiver testimonials

Vi har bred erfaring med at hjælpe arbejdsgivere med at rekruttere. Se nogle eksempler på, hvordan det er at samarbejde med os.

Kristina fik akut hjælp til at rekruttere

”I har jo en guldgrube af ledige medarbejdere, der gerne vil i arbejde,” lyder det fra Kristina Thomsen, distriktsleder i Vejle Kommune. Hun fik hjælp af Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA), da hun akut manglede en fysioterapeut til det udekørende team.

Tilbud til ledere

Sparringssamtale for ledere

Jobsøgning for ledere

Vejledning i komplekse ansøgningsprocesser, er en samtale for dig, der søger nyt lederjob, og som har brug for hjælp til at lægge en strategisk jobsøgningsplan. Læs mere

Temamøde

Det er ingen kunst at blive leder

- men det er lidt af et kunststykke at være leder! Vi sætter spot på den udfordring, det er at skabe sig sit ledelsesrum og agere i krydsfeltet mellem medarbejdere, lederkollegaer og overordnede ledelse og samtidig bevare sig selv i ledelsesgerningen. Læs mere