Personlig Performance

Bliv knivskarp på din fremtoning, og lær, hvordan du præsenterer den bedst mulige side af dig selv over for andre.

Får du koldsved, når du hører ordet ”elevatortale”? Eller får du lyst til at krybe i et musehul, når du skal præsentere dig selv over for en potentiel arbejdsgiver? Så er temamødet ”Personlig Performance” lige noget for dig.

Det har du nemlig brug for, når du fx ringer på jobopslag, møder op til jobsamtaler eller går til kaffemøder. Derudover træner vi dig i at se dig selv udefra, så vi giver dig tips til at netværke dig frem til kaffeaftalen.

Praktisk information om temamødet:

Dit udbytte af temamødet

Målet er, at du bliver knivskarp på din fremtoning, og lærer, hvordan du præsenterer den bedst mulige side af dig selv. 

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse, men temaødet er primært henvendt til ledige.

Underviser


Pernille Marott er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med sundhedsbranchen.

Pernille er forfatter til bogen ”Arbejdsløs – Verdens hårdeste job” og med den som udgangspunkt, laver hun blandt andet foredrag og workshops.

Hun er også forfatter til vores e-bog 'Førstehjælp til dit arbejdsliv'

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Tilmeld Temamøde

Tilmeld
  • Varighed

    3 timer

  • Særligt for

    Ledig

Tilmeld

Tips til din jobsøgning

Guide

Tips til din ansøgning

En jobansøgning har kun ét mål: at sælge dig så godt, så du kommer til samtale. Her får du nogle gode råd til, hvordan du skriver en god ansøgning. Læs mere

Guide

Forbered din elevatortale

”Fortæl lidt om dig selv”. Sådan vil det typisk lyde til en jobsamtale. Her får du 6 tips til, hvordan du forbereder og øver dig på den gode samtale. Læs mere

Sparring på din jobsøgning

Scor jobbet. Få hjælp til at lave en skarp ansøgning, få en second opnion på dit CV, eller få professionel sparring forud for en jobsamtale.  Læs mere