Kirsten skiftede a-kasse: Derfor giver det mening for mig som psykoterapeut MPF at være medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse

En forventning om at få adgang til kompetente, sundhedsfaglige medarbejdere, der kan møde Kirsten i hendes faglighed, var det, der blandt andet fik hende til at skifte a-kasse.

”Jeg har stor forventning om, at mit medlemskab giver mig adgang til kompetente medarbejdere, som vil hjælpe mig, hvis jeg får brug for det.”

Sådan lyder det fra psykoterapeut MPF, Kirsten Alstrup, der for nyligt skiftede a-kasse og blev medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse – den eneste sundhedsfaglige a-kasse i Danmark med indgående kendskab til sundhedssektoren og til faggrupper, der arbejder med (mental) sundhed.

I Din Sundhedsfaglige A-kasse har alle karrierekonsulenter en sundhedsfaglig baggrund foruden en coachinguddannelse, der gør, at Kirsten og andre psykoterapeuter MPF bliver mødt med forståelse for både faglighed, arbejdsmarked, uddannelse og eventuel drift og udvikling af selvstændig virksomhed.

Skal matche behovet

”Jeg er sprunget ud som selvstændig psykoterapeut og supervisor inden for de sidste par år, og jeg følte ikke, at min tidligere a-kasse kunne vejlede mig, som jeg har haft brug for. Derfor fulgte jeg Dansk Psykoterapeutforenings råd om at skifte til Din Sundhedsfaglige A-kasse,” siger Kirsten Alstrup, som i sin virksomhed blandt andet tilbyder supervision til ledere og fagfolk inden for socialt arbejde.

Hun uddyber:

”Jeg sætter pris på at blive mødt på en ordentlig måde, hvor vi sammen finder de rigtige løsninger til netop min virksomhed.”

Udover at have egen virksomhed er Kirsten Alstrup, som har arbejdet i det offentlige gennem 40 år – de sidste 20 som leder – også konsulent i blandt andet Blume Support og Mapia. Sidstenævnte tilbyder services inden for blandt andet opkvalificering og uddannelse af ledere og medarbejdere inden for fx demensområdet.

Det er opgaver, som matcher hende på flere måder.

”Det giver rigtig god mening for mit virke og værdigrundlag,” afslutter Kirsten Alstrup.

Vil du, ligesom Kirsten og mange andre psykoterapeuter MPF, være en del af det sundhedsfaglige fællesskab i Din Sundhedsfaglige A-kasse? Læs mere om alle fordelene her. 

Det får du som medlem

  • Du er en af 7 sundhedsfaglige faggrupper, som kan blive optaget i a-kassen, som i øvrigt er Danmarks billigste.
  • Du er sikret en indtægt, hvis du pludselig ikke kan levere dine ydelser.
  • Du får en forsikring, der - i modsætning til andre offentlige ydelser - ikke er indkomstafhængig.
  • Vi tilbyder bl.a. 1:1 samtaler med vores karrierekonsulenter, som har et unikt blik for de mange karrieremuligheder, der findes med en sundhedsfaglig uddannelse på CV’et.
  • Adgang til webinarer og events med professionelle erhvervsfolk.
  • Du får kompetent rådgivning og sparring om dagpengeregler som lønmodtager og selvstændig.
  • Marketingkursus for selvstændige med fokus på bl.a. sociale medier, Google/SEO, nyhedsbreve og content.
  • Danmarks bedste lønsikring - netop kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.

Er du allerede medlem af en a-kasse, skal du blot melde dig ind hos os, så klarer vi overflytningen for dig.

Hvorfor blive medlem?

Din Sundhedsfaglige A-kasse møder dig i din faglighed som psykoterapeut MPF. Vores karrierekonsulenter har alle et indgående kendskab til sundhedssektoren og til dig der arbejder med mental sundhed.

Læs mere