Vision, mission og strategi

Med ny strategisk vision og mission sætter vi fra 2023 en ny og udviklende retning for Din Sundhedsfaglige A-kasse, vores medlemmer, medarbejdere og bestyrelse.

Vision
Frem mod 2026 har Din Sundhedsfaglige A-kasse en strategisk vision om at være a-kassen der favner mere og gavner flere indenfor sundhedsfagene. 

Strategiske indsatsspor
Vores forretningsgrundlag er og har altid været at hjælpe ledige i job og yde økonomisk tryghed. Men verden omkring os er i forandring, og det stiller nye krav til os som a-kasse. Derfor har vi sat en ny strategisk retning frem mod 2026, hvor vi aktuelt arbejder med seks indsatsspor.

Mission
Vores fremtidige udvikling bygger bl.a. på digitalisering, dialog, relationer, ydelser og oplevelser leveret med høj kvalitet, som vi selv brænder for og er kendte for.

  • Vi samarbejder med medlemmer, arbejdsgivere, virksomheder, skoler og partnere og rækker ud efter nye muligheder.
  • Vi vil være aktivt involveret i vores medlemmers sundhedsfaglige studietid og arbejdsliv. Gennem tillid, engagement, vejledning og faglig viden inviterer og guider vi til fællesskab, tryghed og handlekraft.
  • Vi skaber værdi og viser vej til et bæredygtigt arbejdsliv – fagligt, økonomisk og menneskeligt. Derfor tager vi også et individuelt, socialt og samfundsmæssigt ansvar.

 

Vedtægter for DSA

Din Sundhedsfaglige A-kasse er en statsanerkendt a-kasse. Vores vedtægter er i overensstemmelse med standardvedtægten for alle a-kasse. Kun afsnit 7 er individuelt for den enkelte a-kasse.

Vedtægter 29.11.2022