Vision, mission og strategi

Med ny strategisk vision og mission sætter vi frem mod 2026 en ny og udviklende retning for Din Sundhedsfaglige A-kasse, vores medlemmer, medarbejdere og bestyrelse.

Hvem er Din Sundhedsfaglige A-kasse

Din Sundhedsfaglige A-kasse er Danmarks eneste a-kasse målrettet sundhedssektoren. Her står vi stærkt sammen med 98.000 medlemmer.

  • Vi støtter og udvikler dig, der passer på os alle. På sygehus, administrativt eller selvstændigt. Erfaren, studerende eller nyuddannet.
  • Vi kæmper for, at du kan koble et langtidsholdbart arbejdsliv med faglig stolthed og engagement.
  • Vores medlemmer står for sundhedsfremme, forebyggelse, behandling og rehabilitering. Derfor er samfundet afhængig af dem. Men de kan kun gøre en forskel for andre, hvis de trives i deres eget arbejdsliv.
  • Vores stærke stemme sætter spot på de løsninger, der virker og de barrierer, der hæmmer dit bæredygtige arbejdsliv. Vi lytter, støtter og rådgiver om karriereveje, du evt. ikke havde set.
  • Om karrieren går op eller tager et skridt til siden, så er vi din professionelle, personlige coach.

Vores vision

Frem mod 2026 har Din Sundhedsfaglige A-kasse en strategisk vision om at være a-kassen der favner mere og gavner flere indenfor sundhedsfagene. 

Vores mission

Vores fremtidige udvikling bygger bl.a. på digitalisering, dialog, relationer, ydelser og oplevelser leveret med høj kvalitet, som vi selv brænder for og er kendte for.

  • Vi samarbejder med medlemmer, arbejdsgivere, virksomheder, skoler og partnere og rækker ud efter nye muligheder.
  • Vi vil være aktivt involveret i vores medlemmers sundhedsfaglige studietid og arbejdsliv. Gennem tillid, engagement, vejledning og faglig viden inviterer og guider vi til fællesskab, tryghed og handlekraft.
  • Vi skaber værdi og viser vej til et bæredygtigt arbejdsliv – fagligt, økonomisk og menneskeligt. Derfor tager vi også et individuelt, socialt og samfundsmæssigt ansvar.

Tre aktuelle indsatsspor

Vores forretningsgrundlag er og har altid været at hjælpe ledige i job og yde økonomisk tryghed. Men verden omkring os er i forandring, og det stiller nye krav til os som a-kasse. Derfor har vi sat en ny strategisk retning frem mod 2026, hvor vi aktuelt arbejder med tre indsatsspor.

 

Vores værdier

Læs om vores værdier

Vedtægter for DSA

Din Sundhedsfaglige A-kasse er en statsanerkendt a-kasse. Vores vedtægter er i overensstemmelse med standardvedtægten for alle a-kasser. Kun afsnit 7 er individuelt for den enkelte a-kasse.

Vedtægter Februar 2024