Sådan melder du dig ind

Din Sundhedsfaglige A-kasse er Danmarks billigste a-kasse og den er for dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse. Vi kender dit fag og dit arbejdsmarked og giver dig mange fordele som medlem.

Meld dig ind

Vi er Danmarks billigste a-kasse. Det koster 470 kr. om måneden at være fuldtidsforsikret medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse og 342 kr. om måneden, hvis du ønsker at være deltidsforsikret. Du kan læse mere om kontingent her. 

Udover at være din økonomiske livline, hvis du bliver arbejdsløs, ved vi alt om din uddannelse og arbejdsmarked. Vi er nemlig en a-kasse specielt til dig, der er sundhedsfaglig. Vi kan hjælpe med jobsøgning og give dig afklaring på dine muligheder, retning og kompetencer, også hvis du er studerende, nyuddannet, leder, selvstændig eller akademiker. 

Vi har mange forskellige tilbud, webinarer og temamøder du kan benytte dig af, uanset om du er ledig eller beskæftiget. Du kan læse mere om dem her

Vi har 7 faggrupper, vi anbefaler bliver medlemmer af Din Sundhedsfaglig A-kasse - bioanalytikere, radiografer, psykoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, ergoterapeuter og jordemødre.

Husk at du kan trække dit kontingent fra i skat. Læs mere under Betaling af kontingent.

Der er 22 forskellige a-kasser i Danmark, men kun en specielt for dig, der er sundhedsfaglig

  • Vores stressvejledere er klar til at hjælpe dig med konkrete handlemuligheder, hvis du oplever stresssymptomer.

  • Vores karrierekonsulenter har alle en sundhedsfaglig baggrund. Derfor kan vi give dig den bedste sparring i dit arbejdsliv.

  • Vi sikrer dig en indkomst, hvis du bliver ledig.

  • Vores socialfaglige konsulenter kan guide dig igennem reglerne, hvis du selv eller et nært familiemedlem bliver syg.

  • Vi kan hjælpe dig videre i (arbejds)livet ved at give dig afklaring på dine muligheder, motivation og kompetencer.

  • Vores lønsikring er kåret som´Bedst i test´ af Forbrugerrådet Tænk. Gennem lønsikringen kan du få udbetalt op til 80% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.

  • Du kan bruge vores mange tilbud, uanset om du er ledig eller i job.

  • Vi er Danmarks billigste a-kasse. Er du ledig bare 1 måned, får du svarende til 5 års kontingent i dagpenge.

  • Vi hjælper dig med din jobsøgning, og du får adgang til en unik sundhedsfaglig jobportal.

Læs om alle dine medlemsfordele her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 33 15 10 66. Du kan også skrive til os via Indbakken på Mit DSA.

Se åbningstider