Medlemsfordele

I DSA er du i gode hænder, uanset om du er studerende, nyuddannet, kandidat, selvstændig, lønmodtager, bliver ledig, skal have efterløn eller ønsker sparring til din karriere eller vejledning om barsel og sygdom.

Meld dig ind

Professionel sparring på din jobsøgning, ansøgning og CV

Vi hjælper dig videre i din karriere, uanset om du er i beskæftigelse eller er blevet ledig. På vores sparring og coaching samtaler udfordrer vi dig på indhold og form i dit CV og din ansøgning. Og skal du til jobsamtale sparrer vi med dig forud for samtalen. Nedenfor kan du se vores forskellige tilbud til dig.

Professionel sparring på karriere- og videreruddannelse

Bliv skarp på dine nuværende kvalifikationer og kompetencer, så du bliver i stand til at tage stilling til dine behov for uddannelse eller kurser, både i forhold til kvalificerende og opkvalificerende tiltag.

Gratis temamøder

Få inspiration og redskaber til jobsøgning, trivsel og arbejdsliv. Er du medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse, kan du deltage i en lang række gratis temamøder. De fleste møder er åbne for alle medlemmer, men enkelte kan være for udvalgte grupper. Læs mere om de enkelte tilbud nedenfor.

Mulighed for efterløn og skattefripræmie

Efterlønsordningen giver dig mulighed for at trække dig helt eller delvist tilbage fra arbejdsmarkedet, før du når din folkepensionsalder.

Vejledning om barsel

Formålet med barselsloven er at sikre forældre ret til fravær i forbindelse med graviditet, fødsel og adoption og at sikre forældre med tilknytning til arbejdsmarkedet ret til barselsdagpenge under fraværet.

Vejledning om sygdom

Hvis du selv, et af dine familiemedlemmer eller andre nære pårørende er syge eller handicappede, kan du få hjælp af vores socialfaglige konsulenter.

Stressvejledning

Som medlem af DSA kan du booke en samtale med en stressvejleder og få konkret vejledning i, hvordan du forebygger og håndterer stress.

Økonomisk sikring ved arbejdsløshed

Du har mulighed for at søge om dagpenge, hvis du ikke har fået job, efter du har afsluttet din uddannelse, hvis du har mistet dit job, eller hvis du er stoppet som selvstændig erhvervsdrivende.

Lønsikring

Få en af landets billigste lønsikring gennem Din Sundhedsfaglige A-kasse. Herunder kan du læse om vores lønsikring, som vi tilbyder i samarbejde med Bauta Forsikring. Vil du bestille et tilbud på en lønsikring, kan du ringe til Bauta på tlf. 33 48 58 10.

DSAshoppen

Køb mærkevarer på tilbud. I DSAshoppen kan du købe lækre mærkevarer til stærkt reducerede priser.

DSA jobsøger

Ledige stillinger indenfor det sundhedsfaglige område.

DSAshoppen

Køb mærkevarer på tilbud. I DSAshoppen kan du købe lækre mærkevarer til stærkt reducerede priser. Læs mere

Møder og webinarer

Få inspiration og redskaber til jobsøgning, trivsel og arbejdsliv. De fleste møder er åbne for alle medlemmer, men enkelte kan være for udvalgte grupper. Læs mere