Sådan kan mindfulness gøre en forskel for arbejdsmiljøet

Mindfulness er effektiv mod forebyggelse af stress, angst og depression. Derfor bruger flere og flere arbejdspladser også tid og fokus på området for medarbejderne. Hør, hvordan I kan bruge mindfulness på arbejdspladsen og lær konkrete øvelser til meditation og yoga.

Læste du historien om oversygeplejersken Katinka, der bruger 5 minutter hver dag på meditation? Flere og flere fortællinger som denne dukker op, og det er der en god grund til.

Ved at træne din mental sundhed kan du nemlig styrke din trivsel – også på arbejdspladsen.

På dette online temamøde får du en kort introduktion til den nyeste viden inden for mindfulness samt konkrete øvelser i mindfulness. Temamødet har fokus på arbejdspladsen, og hvordan mindfulness kan styrke arbejdsmiljøet.

  • Varighed

    1 time og 30 minutter

  • Sted

    Online, 19. september kl: 10:00

Tilmeld

Praktisk information om temamødet:

Hvem er underviser?

På temamøder underviser Lise Juul, som er lektor ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet.

Hun er oprindelig sygeplejerske, og har en Master i folkesundhed (MPH), Ph.d.

Lise har de seneste 7 år forsket i virkningsmekanismer og effekter af at implementere evidensbaserede mindfulness- og compassionprogrammer i forskellige danske kontekster, så som kommunalt sundhedscenter, skoler, uddannelser, arbejdspladser samt til pårørende til mennesker med psykisk sygdom.

Lise er certificeret Mindfulnessbaseret stressreduktion (MBSR)-lærer.

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. 

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Tilmeld Temamøde. Online, 19. september kl: 10:00

Find mindfulness i hverdagen

Vil du dykke længere ned i din egen mindfulness? Så kom med på vores online temamøde, hvor du lærer meditationsøvelser og en bodyscan øvelse.

Se kommende datoer

Gratis temamøder: Få mere trivsel i hverdagen

Tag styringen og få bedre balance i dit liv

Deltag i dette temamøde og få masser af gode råd og simple værktøjer til, hvordan du kan tage styringen over den travle hverdag og sikre den rette balance mellem arbejde og privatliv. Læs mere

Kend din personlighedstype

Kender du typen? Bliv klogere på psykologiske forskelle og ligheder i et hverdagsperspektiv, MBTI - Myers Briggs Psykologiske typer. Læs mere

Introduktion til skriveterapi

Skriveterapi er et evidensbaseret redskab, der kan give dig større selvindsigt og styrke din trivsel. Lær, hvordan du kommer i gang med skriveterapi. Læs mere