MasterClass i digital markedsføring for selvstændige

Få inspiration til, hvordan du får det optimale ud af din markedsføring som ny eller etableret selvstændig. En fra Danmarks førende virksomheder på området viser dig en række digitale markedsføringsdiscipliner, du kan omsætte til handling.

I denne MasterClass bliver du ført gennem de vigtigste og mest effektive markedsføringsdiscipliner, du kan bruge i din virksomhed som sundhedsfaglig selvstændig. 

Mød Sally Ropstad fra kursusvirksomheden Bigum&Co. Hun viser, hvordan du med en række digitale markedsføringsdiscipliner kan få gang i din virksomhed. 

Sally tager de mange begreber fra markedsføringsbranchen og gør dem let forståelige og nemme at navigere i efterfølgende. Du får viden om de nyeste trends og tendenser, du som selvstændig erhvervsdrivende kan omsætte til handling.

Hvem er underviseren?

Du møder Sally Ropstad fra Bigum&Co., som er Danmarks førende videnshus inden for digital markedsføring.

Sally er underviser og konsulent i sociale medier både organisk og betalt, samt adfærdspsykologi hos Bigum&Co, som er Danmarks største private udbyder af kurser og uddannelser i digital markedsføring.

Siden 2012 har virksomheden udviklet og uddannet tusindvis af marketingfolk, i alt fra korte kurser, skræddersyede workshops og akkrediteret uddannelse i samarbejde med offentlige uddannelsesinstitutioner.

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. Temamødet er dog primært henvendt til selvstændige. 

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Tilmeld Temamøde

Tilmeld
  • Varighed

    3 timer

  • Særligt for

    Selvstændig

Tilmeld

Mere til dig, der er selvstændig

Temamøde

Grundlæggende økonomi og bogføring for nystartede selvstændige

Er du ny som selvstændig? Og er økonomi ikke din stærkeste side? Så deltag i dette temamøde og lær, hvordan du bogfører og opbygger et regnskab. Læs mere

Temamøde

Kom godt i gang som selvstændig - fra idé til forretningsplan

Drømmer du om at starte som selvstændig? Så kan du på dette temamøde lære, hvordan du kommer godt i gang med rejsen til at blive selvstændig. Læs mere

Tilbud til selvstændige

Er du selvstændig, eller drømmer du om at starte din egen virksomhed? Se vores webinar, deltag i temamøder eller kontakt vores særlige team af medarbejdere, der arbejder med selvstændiges forhold. Læs mere