Kom godt i gang som selvstændig - fra idé til forretningsplan

Drømmer du om at starte som selvstændig? Så kan du på dette temamøde lære, hvordan du kommer godt i gang med rejsen til at blive selvstændig.

Nystartede virksomheder er ofte båret af en god idé og en drøm om at udvikle en spændende og blomstrende virksomhed. Men ofte går udviklingen ikke altid som håbet.

På dette temamøde vil vi beskrive rejsen fra ide til en god forretning. Fokus vil bare på hvordan man laver en god forretningsplan, som er et af hovedelementerne for en god start på sin virksomhed.

Med en basal forretningsplan giver du dig selv de bedste vilkår og muligheder for planlægning, prioritering og fokus.

På den måde får du et godt holdepunkt, når du møder modstand eller når dagligdagens drift tager over.

Du får på temamødet en introduktion og tips til en enkel måde at lave forretningsplan. Derudover får du gode råd til, hvordan du anvender den aktivt og nemmere komme fra idé til rentabel forretning.

Efter oplægget er der afsat 1 time til spørgsmål, hvor du har mulighed for at få underviserens hjælp. 

Praktisk information om temamødet:

Få sparring på din forretningsplan

Når du deltager i temamødet, får du desuden mulighed for at booke en individuel konsultation med underviseren, hvor han gennemgår og giver sparring på din forretningsplan. Du kan booke et møde med konsulenten ca. 14. dage efter temamødet.

Program

Oplæg kl. 08.30 - 10:00

Spørgetime kl. 10:00 - 11:00

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse.  

Underviser

Claus Pedersen er erhvervskonsulent med et bredt kendskab til den sundhedsfaglige verden.

Han har mere end 10 års erfaring fra Danske Fysioterapeuter, hvor han primært arbejdede med erhvervsrådgivning med fokus på udvikling og vækst for mere end 300 fysioterapeutiske virksomheder.

Han har hjulpet mange iværksættere med at få et godt udgangspunkt som selvstændige. Gennem hans karriere har han også hjulpet mange andre sundhedsfaglige virksomheder som tandlæger, kiropraktorer, fodterapeuter og jordemødre m.m.

Læs mere om Claus Pedersen

 

 

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Tilmeld Temamøde. Online, 02. oktober kl: 08:30

  • Varighed

    2 timer og 30 minutter

  • Særligt for

    Selvstændig

  • Sted

    Online, 02. oktober kl: 08:30

Tilmeld

Webinar: Selvstændig - er det dig?

Få svar på, om dét at være selvstændig er noget for dig. Her bliver du klogere på, hvad der skal til for at starte og drive din egen virksomhed.

Se webinar