Forstå Generation Z og skab et godt samarbejde med den nye generation på arbejdsmarkedet

Er du leder eller kollega til en medarbejder fra Generation Z? Så deltag i dette temamøde og styrk samarbejdet ved at forstå den nye generations værdier, adfærd og forventninger til arbejdspladsen.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. Ring til os på 33 15 10 66 eller send en mail til dsa@dsa.dk, så hjælper vi dig med at booke din plads.

Generation Z er generationen, der i disse år træder ind på arbejdsmarkedet. Selvom der selvfølgelig er forskel på individer, er der stadig nogle ting, som karakteriserer den nye generation - fx andre forventninger til arbejdspladsen end tidligere generationer.

Derfor er det vigtigt at forstå deres adfærd og behov for at kunne samarbejde effektivt med dem.
På dette online temamøde kigger vi på, hvad der karakteriserer Generation Z, og hvilke behov og forventninger har de til dig som leder og kollega.

Vi diskuterer også, hvordan du kan tilpasse din ledelsesstil og kommunikation for at skabe et godt samarbejde med generationen. Temamødet vil være inspirerende og give dig praktiske værktøjer til at samarbejde med Generation Z på en positiv og konstruktiv måde.

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Hvem er underviser?

Peggy Poisier er proceskonsulent og er Associated i konsulenthuset Mannaz. 

Peggy har faciliteret mange forandringsprocesser i sit virke som psykoterapeut, projektleder og proceskonsulent.

Dertil har hun været selvstændig sparringspartner for ejerledere i små og mellemstore virksomheder.  Afsættet har været optimering af ledelsesstil, personlig effektivitet, kommunikative værktøjer, Life- Work balance og den svære samtale.

Peggy har en 4-årig biopsykologisk uddannelse som psykoterapeut og coach. Dertil en Diplomuddannelse i Beskæftigelse, og en certificering som proceskonsulent.

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Tilmelding

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. 

Er afholdt

  • Varighed

    2 timer

  • Særligt for

    Leder, TR og AMIR

Karriereafklaring for ledere

Afklaring, trivsel og arbejdsglæde, er en samtale for dig, der enten arbejder som leder, ønsker at gå andre veje eller gøre ny karriere som leder.

Læs mere