Er du skarp på skrift?

Er din ansøgning og dit CV interessant, og formår du at fange læserens opmærksomhed med din tekst?

Få svar på, hvad en god ansøgning og et CV skal indeholde, og hvordan du sætter det op på en måde, så du fanger modtagerens interesse. 

Temamødet består af et oplæg om den målrettede ansøgning og det skarpe CV. Derudover vil der være mulighed for dialog og for at stille spørgsmål om jobsøgning.

Vi vil også kort vise dig, hvordan du kan bruge kunstig intelligens i din jobsøgning og stadig gøre det personligt.

Ny teknologi kan nemlig hjælpe dig godt på vej. Med din nye digitale assistent Mentor - kan du ret hurtigt gå fra en blank side til at have første version af din ansøgning klar. Og så har du noget at arbejde med. Mentor er skræddersyet til vores medlemmer og er klar til at besvare dine spørgsmål om blandt andet jobsøgning 24/7. 

Praktisk information om temamødet:

Dit udbytte af temamødet

Du får inspiration og redskaber til din ansøgning og dit CV i digitalt selskab med andre sundhedsprofessionelle.

Efter temamødet har du en god ide om, hvad en god ansøgning og et CV skal indeholde. 

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. 

Underviser

Workshoppen bliver afholdt af enten karrierekonsulent Hanne Hoffmann eller Irene Ottesen.

Hanne Hoffmann er en skarp formidler med mange års erfaring med at coache og rådgive sundhedsprofessionelle i de forskellige aspekter af jobsøgningsprocessen.

 

Irene Ottesen har flere års erfaring med ledelse, undervisning og er certificeret coach. Hun har arbejdet som sygeplejerske, og har læst en Master i Vejledning og sundhedspædagogik.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Er afholdt

  • Varighed

    2 timer og 30 minutter

  • Særligt for

    Ledig

Tips til din jobsøgning

Guide

Tips til dit CV

Dit CV er afgørende for dine muligheder som jobsøger, da det ofte afgøre, om du kommer i betragtning til en jobsamtale. Derfor er det vigtigt dit CV er skarpt. Her får du en række gode råd og eksempler. Læs mere

Guide

Tips til din ansøgning

En jobansøgning har kun ét mål: at sælge dig så godt, så du kommer til samtale. Her får du nogle gode råd til, hvordan du skriver en god ansøgning. Læs mere

Sparring på din jobsøgning

Scor jobbet. Få hjælp til at lave en skarp ansøgning, få en second opnion på dit CV, eller få professionel sparring forud for en jobsamtale.  Læs mere