Sig hej til ”Mentor” – den nye digitale assistent

I dag lancerer vi en helt ny service til vores medlemmer: en digital assistent baseret på kunstig intelligens.

Assistenten har fået navnet ”Mentor”, der stammer fra græsk mytologi. Mentor var ven af Odysseus og lærer for hans søn Telemachos. I dag kender vi mentor som et kønsneutralt begreb, der refererer til en person, der vejleder eller rådgiver en anden. Vores digitale assistent er således meget mere end en chatbot.

Få hjælp til din næste ansøgning

Udover at give øjeblikkelige, nuancerede svar og guide dig på rette vej, kan Mentor også hjælpe med at skrive din næste skarpe ansøgning.

Alt, du skal gøre, er at bede Mentor om at hjælpe dig med at skrive din ansøgning. Derefter guider Mentor dig igennem processen, som ikke tager mere end et par minutter.

Mentor guider dig også videre til mere information og inspiration ud fra de emner, du bringer op – præcis som vores dygtige karriererådgivere kan.

Vi håber, du vil spørge Mentor til råds næste gang, du har brug for hjælp til din ansøgning, har et spørgsmål til dagpengeregler eller noget helt tredje.

Du finder Mentor på dsa.dk i nederst i højre hjørne af din skærm.

Vejledende svar

Mentors svar er betinget vejledende. Har du brug for at tale med en medarbejder, kan du ringe til os på telefon 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse’s AI-drevne ansøgningsgenerator bygger på en sprogmodelleringsfunktionalitet, der er opbygget ud fra et sundhedsfagligt perspektiv mod OpenAI's ChatGPT. Din Sundhedsfaglige A-kasse har indarbejdet egen instans af ChatGPT 3.5 i modellen for at sikre, at data ikke deles med tredjepart, ansøgningsgeneratoren er designet med fokus på datasikkerhed og stemmer overens med relevante databeskyttelsesregler.