Her kan du møde os

Er du interesseret i at høre om fordelene som studiemedlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse og dit kommende arbejdsmarked? Så kan du møde os, der hvor du uddanner dig.

Hvert år besøger vi uddannelsesinstitutioner i hele landet og fortæller om, hvorfor det er en god idé at melde sig ind i Din Sundhedsfaglige A-kasse, og hvordan du får gavn af dit medlemskab. Vores oplæg tager alle afsæt i overgangen fra studieliv til arbejdsliv – med fokus på din situation.

Vi kommer på de fleste uddannelser to gange i studietiden.

Første gang du kan møde os er på 5. semester. Vi kalder mødet ”Senest 1 år før”, da du får nogle helt unikke studiemedlemskabsfordele, hvis du melder dig ind som gratis studiemedlem minimum 1 år før, du dimitterer.

Mødet bliver i nogle tilfælde holdt i et samarbejde med din faglige organisation eller din studenterorganisation.

Anden gang vi kommer på uddannelsen, er ganske kort tid før du bliver færdiguddannet. Dette møde kalder vi ”Snart færdig”. Her kan du møde din faglige organisation, før vi fortæller, hvad du kan forvente dig af os som a-kasse.

Vi har mange stærke tilbud i overgangsperioden fra studieliv til arbejdsliv, fx temamøder, sparring og coaching til dig som studerende, og så hører du selvfølgelig, hvad du kan få hos os som nyuddannet.

Mød os på 5. semester - "Senest 1 år før" 

Vi besøger skoler i hele landet og fortæller, hvordan du kan få ret til dagpenge dagen efter din sidste eksamen. Du hører , hvorfor det er vigtigt at melde sig ind senest 1 år inden din sidste eksamen. Vi fortæller også om alle dine medlemsfordele som studerende, fx at du allerede 3 måneder inden, du er færdig med din uddannelse, kan få sparring på jobansøgning og CV.

Hold øje med, om vi kommer fordi din skole, og find datoer og tidspunkter for møderne på dit skema eller på skolens intranet.

Dette oplæg skal ikke bookes, da vi laver aftaler med hvert uddannelsessted om afvikling af oplægget.

Er du studerende på 5. semester på et uddannelsessted, hvor vi ikke kommer på besøg, er du velkommen til at kontakte konsulent Klaus Selin på mail: khs@dsa.dk 

Mød os på 7. semester - "Snart færdig møde" 

På 7. semester, når du er ved at afslutte din uddannelse, kan du møde os sammen med din faglige organisation. Vi kommer ud på skoler og fortæller om, hvad dit medlemskab hos os betyder økonomisk og hvilken sparring om job og karriere, du kan få hos vores sundhedsfagligt uddannede karrierekonsulenter.

På mødet får du bl.a. en masse gode tips og tricks til at finde dit første job, og du hører om de mange fordele der er, ved at være medlem hos os som nyuddannet.

Hold øje med, om vi kommer forbi din skole, og find datoer og tidspunkter for møderne på dit skema eller på skolens intranet.

Dette oplæg skal bookes af uddannelsesstedet eller din faglige organisation.

Book oplægget her

 

Professionshøjskoler i Danmark 

Bliv studiemedlem

Læser du til bioanalytiker, psykoterapeuter MPF, ergoterapeut, fysioterapeut, jordemoder, radiograf, sygeplejerske kan du blive medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Meld dig ind