OBS: Vi holder lukket 26. og 27. maj grundet Kristi himmelfartsferien. Vi er klar til at hjælpe dig igen mandag 30. maj.

Uddannelse for ledige

Sparringssamtale for ledige: Uddannelse - Et hav af muligheder, er for dig der er ledig og ønsker vejledning om dine uddannelsesmuligheder, når du er på dagpenge.

Formålet med samtalen

Det er en 1:1 samtale hos en karrierekonsulent med en sundhedsprofessionel baggrund, der kender det sundhedsfaglige arbejdsmarked. I samtalen drøfter vi dine nuværende kvalifikationer og kompetencer, så du bliver i stand til at tage stilling til behov for uddannelse eller kurser, både i forhold til kvalificerende og opkvalificerende tiltag. Hvad må du i forhold til uddannelse som ledig på dagpenge? Hvilke uddannelsesmæssige tiltag vil være en hjælp for dig i forhold til hurtigt at komme i job igen?

Denne telefoniske samtale er til dig, som ser en mulighed for at blive opkvalificeret, mens du er ledig.

Indhold

Udgangspunktet er dine konkrete ønsker på uddannelsesmæssige kvalificering - kontra erhvervserfaring
Vejledning om uddannelsesmuligheder

I forbindelse med samtalen vil din plan for jobsøgning blive justeret, hvis der er behov for det.

Inden samtalen

Uanset hvilke samtaler og møder du vælger i DSA, skal din joblog altid være opdateret. Vi forventer ikke, at du har forberedt dig yderligere inden samtalen. Du har dog mulighed for at benytte et eller flere værktøjer i forbindelse med afklaring og motivation. Find værktøjerne under Personlig forberedelse

Værktøjerne kan hjælpe dig med at sætte ord på dine personlige egenskaber. Du kan bruge dine succeshistorier til afklaring af din jobsituation. Hvad kan du, hvad vil du, hvilke forhold skal være til stede for, at du trives? Du kan også bruge succeshistorierne, når du skal fortælle om dine personlige egenskaber og resultater til en jobsamtale eller i netværkssammenhæng.

Det er ikke sikkert, at alle værktøjer giver mening for dig. Du kan bruge værktøjerne før, under og efter samtalen. De skal være med til at støtte dig i din afklaring og sætte tanker i gang hos dig.

Her kan du finde en oversigt over øvrige møder og samtaler for dig, der er ledig.

Det er desværre ikke muligt at booke en samtale via internetbrowseren Safari.

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

  • Varighed

    45 minutter

  • Særligt for

    Ledig

  • Sted

    Telefon

Tilmeld