Karriereafklaring for ledige

Denne karrieresamtale er for dig, der er ledig og ønsker hjælp til at afklare dit fremtidige arbejdsliv, dine kompetencer, muligheder og motivationer.

I situationer med stor efterspørgsel kan du opleve, at der er få eller ingen ledige tider at booke. Vi opdaterer løbende med nye tider.

Samtalen giver dig mulighed for at starte din afklaringsproces. Denne proces kan gøre dig i stand til at anerkende og bruge dine ressourcer til at træffe karrieremæssige beslutninger og håndtere spørgsmål i forhold til dit arbejdsliv. 

Metoden i samtalen er coaching, vejledning og rådgivning.

En eller flere af følgende elementer indgår i samtalen:

 • Du får hjælp og støtte til at arbejde bevidst med dit karrierevalg
 • Du bliver mere bevidst om dine egne kompetencer og motivation i forhold til dit arbejdsliv
 • Du lærer at reflektere og ser flere muligheder og blive mere fokuseret
 • Du opnår inspiration til din jobsøgningsproces
 • Du bliver mere motiveret for selv at arbejde videre med din jobsøgningsproces

I forbindelse med samtalen vil vi sammen justere din plan for jobsøgning, hvis der er behov for det.

Forberedelse inden samtalen

Uanset hvilke samtaler eller møder du vælger i Din Sundhedsfaglige A-kasse, skal din joblog altid være opdateret. Vi forventer ikke, at du har forberedt dig yderligere inden samtalen.

Du har dog mulighed for at benytte et eller flere værktøjer i forbindelse med afklaring og motivation. Find værktøjerne under Den gode forberedelse

Værktøjerne kan hjælpe dig med at sætte ord på dine personlige egenskaber. Du kan bruge dine succeshistorier til afklaring af din jobsituation. Hvad kan du, hvad vil du, hvilke forhold skal være til stede for, at du trives?

Du kan også bruge succeshistorierne, når du skal fortælle om dine personlige egenskaber og resultater til en jobsamtale eller i netværkssammenhæng.

Det er ikke sikkert, at alle værktøjer giver mening for dig. Du kan bruge værktøjerne før, under og efter samtalen. De skal være med til at støtte til dig i din afklaring og sætte tanker i gang hos dig.

Hvem kan booke en karriereafklaring?

Karriereafklaring er kun for medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse.
Samtalen er målrettet ledige medlemmer.

Er du i job? - Læs mere om Karriereafklaring for beskæftigede

Er du leder? - Læs mere om Ledersparring: Afklaring, trivsel og arbejdsglæde

Hvem taler du med til samtalen?

Du vil møde engagerede og uddannede karrierekonsulenter, der har flere års erfaring i den professionelle samtale. Din samtale er fortrolig mellem dig og karrierekonsulenten.

Alle vores karrierekonsulenter har desuden en sundhedsfaglig baggrund. 

Praktisk om samtalen

Samtalen er gratis og foregår over telefonen. Den varer op til 45 min, og du kan booke en tid inden for normal arbejdstid. 

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

 • Særligt for

  Ledig

 • Sted

  Telefon

Tilmeld

Meld dig ind i Danmarks billigste a-kasse

Er du bioanalytiker, ergoterapeut, fysioterapeut, jordemoder, psykoterapeuter MPF, sygeplejerske eller radiograf? Vær med i Danmarks billigst a-kasse.

Meld dig ind

Karrieresamtale

Jobsøgning for ledige

Samtalen er for dig, der er ledig og ønsker sparring på din ansøgning, dit CV, en jobsamtale eller generel sparring på din jobsøgning. Læs mere

Den gode forberedelse

Vi har samlet en række nyttige redskaber, der kan hjælpe dig i forbindelse med din karriereafklaring og din jobsøgning, eller til at blive skarpere på dine kompetencer. Læs mere