Jobsøgning for ledige

Samtalen er for dig, der er ledig og ønsker sparring på din ansøgning, dit CV, en jobsamtale eller generel sparring på din jobsøgning.

I situationer med stor efterspørgsel kan du opleve, at der er få eller ingen ledige tider at booke. Vi opdaterer løbende med nye tider. Har du akut brug for sparring - læs mere her

Er du ledig og medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse, kan du (uanset hvor du er i dit ledighedsforløb), booke en gratis karrieresamtale.

Samtalen er individuel og over telefonen med en karrierekonsulent. Du kan bl.a. få:

 • Generel sparring på din jobsøgning
 • Konkret sparring på en ansøgning og dit CV
 • Sparring forud for en konkret jobsamtale

Formålet med samtalen er, at du får inspiration til at arbejde videre med din jobsøgning. Du bliver klædt på til fremadrettet at skrive ansøgninger og CV, eller hvordan du forberede dig til en kommende jobsamtale.

I forbindelse med samtalen vil din plan for jobsøgning blive justeret, hvis der er behov for det.

Forberedelse inden samtalen

Uanset hvilke samtaler eller møder du vælger i Din Sundhedsfaglige A-kasse, skal din joblog altid være opdateret. Vi forventer ikke, at du har forberedt dig yderligere inden samtalen.

Du har dog mulighed for at benytte et eller flere værktøjer i forbindelse med afklaring og motivation. Find værktøjerne under Den gode forberedelse

Værktøjerne kan hjælpe dig med at sætte ord på dine personlige egenskaber. Du kan bruge dine succeshistorier til afklaring af din jobsituation. Hvad kan du, hvad vil du, hvilke forhold skal være til stede for, at du trives?

Du kan også bruge succeshistorierne, når du skal fortælle om dine personlige egenskaber og resultater til en jobsamtale eller i netværkssammenhæng.

Det er ikke sikkert, at alle værktøjer giver mening for dig. Du kan bruge værktøjerne før, under og efter samtalen. De skal være med til at støtte til dig i din afklaring og sætte tanker i gang hos dig.

Husk at uploade den ansøgning og det CV i jobloggen, du vil have sparring på – og rigtig gerne et par dage før samtalen, hvis det er muligt.

Hvem kan booke en karrieresamtale om jobsøgning?

Karriereafklaring er kun for medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse.
Samtalen er målrettet ledige medlemmer.

Er du i job? - Læs mere om Jobsøgning for beskæftigede

Er du leder? - Læs mere om Ledersparring: Vejledning i komplekse ansøgninger

Hvem taler du med til samtalen?

Du vil møde engagerede og uddannede karrierekonsulenter, der har flere års erfaring i den professionelle samtale. Din samtale er fortrolig mellem dig og karrierekonsulenten.

Alle vores karrierekonsulenter har desuden en sundhedsfaglig baggrund, og kender derfor dit fag og arbejdsmarked. 

Praktisk om samtalen

Samtalen er gratis og foregår over telefonen. Den varer op til 30 min, og du kan booke en tid inden for normal arbejdstid. 

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari.

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

 • Varighed

  30 minutter

 • Særligt for

  Ledig

 • Sted

  Telefon

Tilmeld

Meld dig ind i Danmarks billigste a-kasse

Er du bioanalytiker, ergoterapeut, fysioterapeut, jordemoder, psykoterapeuter MPF, sygeplejerske eller radiograf? Vær med i Danmarks billigst a-kasse.

Meld dig ind

Karrieresamtale

Karriereafklaring for ledige

Denne karrieresamtale er for dig, der er ledig og ønsker hjælp til at afklare dit fremtidige arbejdsliv, dine kompetencer, muligheder og motivationer. Læs mere

Den gode forberedelse

Vi har samlet en række nyttige redskaber, der kan hjælpe dig i forbindelse med din karriereafklaring og din jobsøgning, eller til at blive skarpere på dine kompetencer. Læs mere