Selvstændig

Overvejer du at blive selvstændig? Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du kommer i gang.

10 gode råd til selvstændige

Vi har samlet 10 gode råd til dig, der er ny iværksætter.

Markedsføringsekspert: 6 fifs til at få flere kunder i butikken

Kæmper du med at få kunder i din praksis? Sally Ropstad, der er ekspert i digital markedsføring og underviser hos Bigum&Co, giver dig sine råd til at få kundernes opmærksomhed.

Kend dine livliner

Spørgsmålene som selvstændig sundhedsfaglig står i kø. Ikke mindst under en opstartsfase. Derfor er god, kvalificeret sparring afgørende, hvis du vil godt fra start.

Brug dit netværk

Netværk er en altafgørende ingrediens, hvis du vil have succes som selvstændig.

Læg et budget

Der er altid udgifter forbundet med det at være selvstændig. Derfor er det vigtigt, at du danner dig et overblik og lægger et budget.

Links til mere viden

Vi har samlet nogle nyttige links, hvor du kan søge viden sparring og inspiration.

Kom godt i gang

Her finder du nogle links til mere information om at komme i gang som selvstændig og hjælp, hvis du er i krise.

Webinar for selvstændige

Få svar på, om dét at være selvstændig er noget for dig. Her bliver du klogere på, hvad der skal til for at starte og drive din egen virksomhed.

Sygeplejersken Aviaja drømmer om at blive selvstændig: ”Andre har altid bestemt for mig. Nu vil designe min egen fremtid”

Det var en stresssygemelding og et tilfældigt møde med kropsterapiformen ’Body SDS’, som såede frøene til sygeplejersken Aviaja Pedersens drøm om at starte egen virksomhed. Nu har hun en plan.

Tilbud til selvstændige

Er du selvstændig, eller drømmer du om at starte din egen virksomhed? Se vores webinar, deltag i temamøder eller kontakt vores særlige team af medarbejdere, der arbejder med selvstændiges forhold. Læs mere

Webinar

Webinar: Selvstændig - er det dig?

Bliv klogere på, om dét at være selvstændig er noget for dig. Se eller gense vores afholdte webinar, der giver dig viden om, hvad der skal til for at starte og drive egen virksomhed. Læs mere

Guide

7 ting, der er gode at vide, før du går selvstændig

Hvad er godt at have for øje, inden du starter din egen virksomhed som sundhedsfaglig? Vi har samlet 7 gode råd fra iværksætterrådgiver og chefkonsulent i Erhvervshus Hovedstaden Flemming Troelsen. Læs mere