Samarbejde ved rekrutteringsbehov

Vi kan hjælpe med at synliggøre aktuelle jobåbninger for vores medlemmer.

Vores karrierekonsulenter har alle en sundhedsfaglig uddannelse og kender vores medlemmers baggrund og kompetencer. Derfor har vi de bedste muligheder for at finde den rigtige kandidat til jobbet.

Vi laver jobmatch mellem arbejdsgivere og ledige medlemmer. Derudover slår i stillingen op digitalt, så alle vores medlemmer ser opslaget. Her kan du læse mere om, hvad vores rekrutteringshjælp helt konkret består af.

Nedenfor kan du finde den rekrutteringsløsning, der passer dit behov. Kontakt os, og beskriv, hvad du har behov for, så kontakter vi dig indenfor en arbejdsdag for at afstemme dine præcise præferencer.

En ny analyse fra Dansk Sygeplejeråd bekræfter, at manglen på sygeplejersker vokser. Op mod 5.000 stillinger står ubesatte hen. Læs om analysen her.

Akut brug for hjælp

Har du en aktuel, ledig stilling, du ønsker besat hurtigst muligt, skal du:

Sende en rekrutteringsanmodning

Du kan kontakte os, hvis du mangler medarbejdere til:

  •  Vikariater
  •  Faste stillinger
  •  Fuldtidsstillinger
  •  Deltidsstillinger

Samarbejde ved større rekrutteringsbehov

Er der et vedvarende flow af ledige stillinger i din virksomhed, eller er I nødt til at genopslå de samme stillinger igen og igen? Oplever I generelle udfordringer i forhold til rekruttering, så kontakt: 


Morten Asaa, chef for karriere- og socialrådgivning
Tlf.: 46 95 31 91

Send en rekrutterings-anmodning

Klik og udfyld formularen, og du vil blive kontaktet af en karrierekonsulent, der har særlig kendskab til dit fagområde.

Udfyld formularen

Få hjælp til at rekruttere

Hent vores flyer, der fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig med dine rekrutteringsudfordringer.

Hent flyer