Webinar for 50+: Sådan arbejder du med din egenfortælling

Bliv opmærksom på den måde, du taler til og om dig selv, når du søger job. I dette webinar kigger vi på din egenfortælling, og hvordan du får et nyt perspektiv på din jobsøgning.

Webinaret blev optaget live 8. april 2021, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål direkte til oplægsholderen.

Bliver du ramt af ledighed, når du er er 50+, har du stadig en del år tilbage på arbejdsmarkedet, og ikke mindst meget fortsat at bidrage med. Det kan dog være svært for mange i den alder at søge nyt job – måske især på grund af ens egenfortælling.

Fortæller du fx dig selv, at det er på grund af din alder, du ikke bliver kaldt til jobsamtale? Eller siger du til dig selv, at du ikke har de rigtige kompetencer eller er for dyr i drift? Så se dette webinar og få et nyt og positivt perspektiv på din egenfortælling og inspiration til, hvordan du arbejder videre med den i din jobsøgning.

På webinaret vil vi blandt andet komme rundt om følgende emner:

  • Er det sværere at få job som 50+?
  • Hvordan taler du til og om dig selv?
  • Hvordan bruger du din egenfortælling i din jobsøgning?
Om oplægsholderen

Oplægsholder på webinaret er Louise Engel. Louise er uddannet på RUC i Journalistik og Internationale Udviklingsstudier og er sidenhen uddannet Coach og Stresscoach.

Hun har arbejdet med jobsøgning og vejledning de sidste 12 år hos både Anden Aktør, jobcenter og de seneste fem år hos BUPL-A. Her motiverer, coacher og vejleder hun pædagoger i forhold til deres jobsøgning og karriere.

Louise har været en af underviserne på workshops, der var en del af projektet 'Nyt Perspektiv på dit arbejdsliv'.

Om projektet Nyt perspektiv på dit arbejdsliv'

Webinaret er en del af samarbejdet mellem 4 a-kasser.

Din Sundhedsfaglige A-kasse, Social Pædagogernes A-kasse, Lærernes A-kasse og BUPL A-kasse har i 2020-2021 samarbejdet om projektet ’Nyt perspektiv på dit arbejdsliv’, som var målrettet ledige over 50 år.

 

 

  • Varighed

    45 minutter

  • Særligt for

    Over 50 år

Få mere inspiration til dit arbejdsliv

Leder du efter mere inspiration, har vi samlet alle vores webinarer et sted.

Se flere webinarer her