Bliv klogere på velfærdsteknologi med DokkX

Synes du, at velfærdsteknologi er spændende? Så deltage i dette temamøde og få den nyeste viden om velfærdsteknologi og hør, hvordan teknologien kan understøtte det gode liv.

Mød DokkX, der er et nytænkende udviklingscenter for velfærdsteknologi og digitale løsninger. De giver dig inspiration til, hvordan velfærdsteknologi kan understøtte det gode liv for borgere i alle aldre.

Der er også korte oplæg fra forskellige sundhedsfaglige akademikere, der fortæller om deres karrierevalg inden for velfærdsteknologien, og hvordan de bruger det i deres akademiske arbejde.

Til sidst får du en rundvisning i DokkXs nye temaudstilling ”’Velkommen Velfærdsteknologi’ ”. Læs mere om udstillingen her.

Du kan enten deltage fysisk eller online i dette temamøde. Det fysisk møde finder sted hos DOKK1 i Aarhus. 

Program

Kl. 10.00 Kort velkomst ved Majken Blaabjerg Romm, karrierekonsulent, Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Kl. 10.05 Præsentation af DokkX og den nye udstilling ved Kirsten Rud Bentholm, leder, DokkX.

Kl. 10.20 Præsentation v. Mette Kurup Callsen, Sygeplejerske, Cand.Mag. i anvendt Filosofi, projektleder, Velfærdsteknologi & Hjælpemidler.

Kl. 10.35 Præsentation v. Magnus Kinly Mogensen, Fysioterapeut og BA Digital design, it, æstetik og interaktion, DokkX.

Kl. 10.50 Præsentation v. Ida Munk Sandegaard Skyt, Ergoterapeut/cand.scient. i Klinisk Videnskab og Teknologi, Velfærdsteknologi & Hjælpemidler.

Kl. 11.00 Virtuel eller fysisk rundtur i DokkX udstillingen.

Udstillingen

Under temaet ’Velkommen Velfærdsteknologi’ sætter DokkX fokus på hverdagslivet og samler nogle af de mest innovative velfærdsteknologiske løsninger i en ny, stor og interaktiv udstilling.

Her kan du opleve teknologier og digitale løsninger, som giver bedre livskvalitet, tryghed og fleksibilitet i hverdagen.

Udstillingens design tager udgangspunkt i hjemlige rammer, hvor du kan bevæge dig rundt mellem rummene og møde teknologierne i et autentisk miljø.

I hvert rum vises eksempler på teknologier, der, både nu og i fremtiden, kan bidrage til øget velfærd, sundhed og trivsel for alle – hele livet igennem.

Se, hvilke teknologier du kan møde på DokkX's hjemmeside

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse er velkomne, men temamødet er især relevant for sundhedsfaglige akademikere. 

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Tilmeld Temamøde

Tilmeld
  • Varighed

    2 timer

  • Særligt for

    Akademikere

Tilmeld

Hvem er DokkX?

DokkX er Aarhus Kommunes velfærdsteknologiske showroom.

Formålet med DokkX er, at borgerne og fagfolk skal vide mere om, hvad der findes af velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Dette er med henblik på at understøtte et godt og selvstændigt liv for alle, samtidig med at fremme udviklingen og udbredelsen af relevante produkter og løsninger inden for velfærdsteknologien.

Læs mere om DokkX