Kend din personlighedstype

Kender du typen? Bliv klogere på psykologiske forskelle og ligheder i et hverdagsperspektiv, MBTI - Myers Briggs Psykologiske typer.

Hvorfor er der nogen mennesker, som har det bedst med at begynde på en opgave lige før deadline og hvorfor er der nogen, som tænker højt? Hvorfor er der nogen som trives med rutineopgaver mens andre, oplever at nye udfordringer er daglig næring til arbejdsglæde?

Dette og hundrede andre forskelle hos mennesker vil vi gerne introducere dig til.

På temamødet sætter vi fokus på nogle grundlæggende individuelle forskelle, som påvirker vores måde at være menneske på - både i arbejdslivet og privaten.

Personlighed er nemlig med til at præge vores måde at kommunikere, samarbejde og løse konflikter på. Og det er det, der på en og samme tid giver både fornøjelse og udfordrer tolerancen. 

Praktisk information om temamødet:

Dit udbytte af temamødet

Målet er, at du får en fornyet selvforståelse og en teoretisk begrebsramme, som peger på nye måder at forstå, undersøge og håndtere daglige udfordringer - både i arbejdslivet og privat.

Du får en introduktion til teorien Myers Briggs Type Indicator, der i sit grundlag har en positiv indgang til menneskers forskelligheder og sætter fokus på, at alle typer rummer værdifulde egenskaber.

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. 

Program
 • Velkommen og præsentation af dagen og deltagerne
 • Hvad er Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)? 
 • Hvad er personlighed og hvorfor er det vigtigt?
 • Præsentation af de 4 dimensioner i Myers-Briggs Type Indikator

KORT PAUSE

 • Hvordan træffer du beslutninger? 
 • Vurdering og opfattelse: Hvordan foretrækker du at leve? 
 • Hvordan kan du bruge MBTI i hverdagen?
Underviser


Underviser er selvstændig konsulent Mette Nelleberg, der er uddannet sygeplejerske, har en diplom-uddannelse i psykologi og en master i HR-udvikling.

Mette har mange års erfaring fra både offentlige og private organisationer hvor hun har facilitere udviklingsprocesser, teambuilding workshops, karrierecoaching og meget mere.

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Er afholdt

 • Varighed

  3 timer

 • Særligt for

  Alle