Leder - Sådan skaber du gode resultater gennem andre

Som ejerleder, leder eller betroet kollega er du ofte afhængig af at skabe dine resultater gennem andre. På dette temamøde lærer du, hvordan du som bliver god til at uddelegere, motivere og kommunikere.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. Ring til os på 33 15 10 66 eller send en mail til dsa@dsa.dk, så hjælper vi dig med at booke din plads.

Er du leder, og vil du klædes på med viden og værktøjer, så du har de bedste forudsætninger for at skabe gode resultater gennem andre? Så er dette temamøde for dig!

Her får du indblik i begrebet personligt lederskab, essentielle ledelsesteorier, og du får viden om hjernen. Vi gennemgår grundlæggende ledelsesmodeller, og du får desuden konkrete værktøjer til din egen personlige udvikling.

Efter temamøder er du klædt på til at kunne uddelegere, motivere og kommunikere med afsæt i en systemisk forståelse og tilgang.

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. Temamødet er dog målrettet ejerleder, leder eller betroet kollega.

Hvem er underviser?

Peggy Poisier er proceskonsulent og er Associated i konsulenthuset Mannaz. 

Peggy har faciliteret mange forandringsprocesser i sit virke som psykoterapeut, projektleder og proceskonsulent.

Dertil har hun været selvstændig sparringspartner for ejerledere i små og mellemstore virksomheder.  Afsættet har været optimering af ledelsesstil, personlig effektivitet, kommunikative værktøjer, Life- Work balance og den svære samtale.

Peggy har en 4-årig biopsykologisk uddannelse som psykoterapeut og coach. Dertil en Diplomuddannelse i Beskæftigelse, og en certificering som proceskonsulent.

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Tilmelding

Det er desværre ikke muligt at booke møder via mobiltelefoner eller internetbrowseren Safari.

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitID for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. 

Tilmeld Temamøde. Online, 25. april kl: 15:00

  • Varighed

    2 timer

  • Særligt for

    Leder

  • Sted

    Online, 25. april kl: 15:00

Tilmeld

Karriereafklaring for ledere

Afklaring, trivsel og arbejdsglæde, er en samtale for dig, der enten arbejder som leder, ønsker at gå andre veje eller gøre ny karriere som leder.

Læs mere