Brug LinkedIn i din jobsøgning

Har du en profil på LinkedIn, men ved ikke helt, hvordan du skal bruge den til at komme tættere på dit næste job? Eller er du gået i gang med at bruge LinkedIn i din jobsøgning, og synes ikke helt, at du får nok ud af det? Så deltag i temamødet og få inspiration til, hvordan du kan bruge LinkedIn mere effektivt i din jobsøgning.

LinkedIn, der er verdens største professionelle sociale medie, har for alvor vundet indpas i danske organisationer. Hele 3,4 mio. danskere har en profil på platformen.

Indenfor den sundhedsfaglige verden er der også flere og flere virksomheder, som bruger LinkedIn i deres rekruttering. Der er tilsvarende et stigende antal sundhedsfaglige personer, som opretter profiler, hvoraf mange bruger dem til jobsøgning og netværk.

Tilmeld dig dette online temamøde og bliv klogere på, hvordan du aktivt bruger LinkedIn i din jobsøgning.

Derudover får du selvfølgelig svar på alle dine spørgsmål vedrørende LinkedIn.

 • Varighed

  2 timer og 30 minutter

 • Særligt for

  Ledig

 • Sted

  Online, 05. december kl: 09:30

Tilmeld

Praktisk information om temamødet:

Dit udbytte af temamødet

Du får på temamødet inspiration til:

 • Hvordan du synliggør, at du er jobsøgende gennem egne opslag
 • Hvordan du får hjælp fra dit netværk til at sprede budskabet om, at du søger job
 • Hvordan du udstiller din faglighed via kommentarer og opslag
 • Hvordan du bruger jobsøgningsfunktionen på LinkedIn
 • Hvordan du på en professionel måde kan udvide dit netværk med relevante personer
 • Hvordan du kontakter folk (uden at virke irriterende)
 • Hvad du kan gøre for at pleje dit netværk
Forberedelse før temamødet

Har du endnu ikke LinkedIn-profil, beder vi dig oprette en profil, inden temamødet starter. Se, hvordan du opretter en profil i 'Guide til LinkedIn'

Du kan med fordel også deltage i online temamødet 'Få en skarp profil på LinkedIn', inden du deltager i dette temamøde. 

Hvem kan deltage?

Alle jobsøgende medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Underviser

Eva Sachse er LinkedIn-ekspert og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med LinkedIn og skabelse af indhold. Eva brænder for at hjælpe individer, organisationer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og faglighed på LinkedIn.


Leif Carlsen
er LinkedIn-ekspert og medskifter af Social Selling Company. Han hjælper organisationer, virksomheder og individer med at bruge LinkedIn mere effektivt. Han er en passioneret foredragsholder og formidler af LinkedIn budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller 1-1 sparring.

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitId for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Tilmeld Temamøde. Online, 05. december kl: 09:30

Hent step-by-step guide til oprettelse af LinkedIn

Virker det uoverskueligt at skulle sætte sig ind i, hvordan man opretter en LinkedIn-profil, så læs den her guide. Den tager dig hånden fra du trykker "opret profil", til at den er oprettet. 

Sådan opretter du en Linkedin profil Step By Step

Få en skarp profil på LinkedIn

Din profil er fundamentet, hvis du vil begå dig på LinkedIn. Derfor er det vigtigt, at den spiller max. Få hjælp til de forskellige elementer, din profil skal indeholde, så den fremstår professionel.

Læs mere her