Få en skarp profil på LinkedIn

Er du endnu ikke på LinkedIn eller har du en profil, som trænger til at blive opdateret? Så er dette temamøde for dig. Her gennemgår vi, hvordan du laver og opbygger en god profil på verdens største professionelle sociale medie – LinkedIn.

LinkedIn bliver flittigt brugt til både rekruttering og vidensdeling, og det er et fantastisk værktøj til at skabe og styrke professionelle netværksrelationer – uanset om du er aktivt jobsøgende eller ej.

Din profil er fundamentet, og det er vigtigt, den spiller max uanset, hvad du vil bruge LinkedIn til.

På dette online temamøde gennemgår vi de forskellige elementer, din profil skal indeholde, så den fremstår professionel og giver et godt indtryk af dig, dine erfaringer og kompetencer.

Du er velkommen, uanset om du er helt ny til LinkedIn eller har en profil i forvejen, som trænger til at blive opdateret.

 • Varighed

  2 timer og 30 minutter

 • Særligt for

  Alle

 • Sted

  Online, 06. november kl: 09:30

Tilmeld

Praktisk information om temamødet:

Dit udbytte af temamødet

På temamødet får du inspiration til:

 • Hvorfor din profil skal spille max
 • Hvad der kendetegner det gode LinkedIn profilbillede
 • Hvordan du skriver en fængende professionel overskrift til din profil
 • Hvordan du opbygger din ”Om” sektionen med relevante søgeord, og så læserne forstår, hvad du laver og hvilken værdi du leverer
 • Hvilke elementer du kan indsætte i ”Fremhævet” sektionen
 • Hvordan du på den bedste måde bruger ”Anbefaling” sektionen
Forberedelse før temamødet

Har du endnu ikke LinkedIn-profil, beder vi dig oprette en profil, inden temamødet starter. Se, hvordan du opretter en profil i 'Guide til LinkedIn'.

Hvem kan deltage?

Alle medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse. 

Underviser

Eva Sachse er LinkedIn-ekspert og medstifter af Social Selling Company. Hun har en stor viden og praktisk erfaring med LinkedIn og skabelse af indhold. Eva brænder for at hjælpe individer, organisationer og virksomheder med at udstille deres ekspertise og faglighed på LinkedIn.


Leif Carlsen
er LinkedIn-ekspert og medstifter af Social Selling Company. Han hjælper organisationer, virksomheder og individer med at bruge LinkedIn mere effektivt. Han er en passioneret foredragsholder og formidler af LinkedIn budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurser, workshops eller 1-1 sparring.

Tilmelding

Du tilmelder dig temamødet via den blå boks på siden. Du skal logge ind med MitId for at tilmelde dig. 

Har problem med at tilmelde dig? Ring til os på tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilmeldt. 

Online temamøde

Vi afholder online temamøder på den digitale mødeplatform Teams.

Du vil i forbindelse med tilmelding modtage en bekræftelse samt link til mødet i Indbakken på Mit DSA. Her er også en guide til, hvordan du logger på mødet.

Vi opfordrer dig til at have dit kamera tændt under mødet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at optage mødet, så man kan se det, hvis man ikke kan deltage på dagen. Til gengæld gentager vi langt de fleste af vores temamøder flere gange om året, hold øje på vores hjemmeside for nye datoer.

Ved afbud

Bliver du forhindret i at deltage, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Du kan melde afbud ved at sende en besked på Mit DSA eller ringe til os på tlf. 33 15 10 66. 

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at Din Sundhedsfaglige A-kasse må udlevere dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os. Læs mere om dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen.

Tilmeld Temamøde. Online, 06. november kl: 09:30

Hent step-by-step guide til oprettelse af LinkedIn

Virker det uoverskueligt at skulle sætte sig ind i, hvordan man opretter en LinkedIn-profil, så læs den her guide. Den tager dig hånden fra du trykker "opret profil", til at den er oprettet. 

Sådan opretter du en Linkedin profil Step By Step

Online temamøde: Brug LinkedIn i din jobsøgning

Bliv klogere på, hvordan du aktivt bruger LinkedIn i din jobsøgning.

Læs mere her