Vi er fortsat Danmarks billigste – selv om kontingentet stiger en smule

I Din Sundhedsfaglig A-kasse får du meget mere end økonomisk dækning. Du får også målrettede medlemsfordele. Vi er nemlig den eneste a-kasse, der er specialiseret i at hjælpe dig med en sundhedsfaglig uddannelse. Alt det gør vi som den billigste a-kasse i Danmark. Og det kan vi blive ved med at kalde os, selvom kontingentet stiger 1. juli.

Nyheder 14. juni 2023

I dag koster det 451 kroner om måneden at være fuldtidsforsikret i Din Sundhedsfaglige A-kasse. 1. juli bliver det tal en smule højere. Nemlig 457 kroner. Det ændrer dog ikke på det faktum, at vi er Danmarks ubetinget billigste a-kasse. Og det betaler sig hurtigt at være medlem. Er du ledig bare en enkelt måned, får du svarende til 5 års kontingent i dagpenge.

Udover prisen er der mange flere grunde til at være medlem.

Du kan som sundhedsfaglig få inspiration og redskaber til jobsøgning, trivsel og arbejdsliv. Vi har nemlig Danmarks mest målrettede medlemsfordele til dig, der uddannet sundhedsfaglig bachelor eller akademiker.

Du kan få professionel sparring på din karriere hos vores coachinguddannede konsulenter. De har alle en sundhedsfaglig baggrund og kan hjælpe dig til at se nye muligheder i dit arbejdsliv.

Vi er også en af de få a-kasser, der har socialrådgiver til rådighed, der kan hjælpe dig med vejledning om sygdom eller revalidering. Derudover er det som alle andre forsikringer en god idé at have en a-kasse, hvis uheldet er ude, og du bliver ledig på grund af fyring, sygdom eller endt uddannelse. Der er nemlig flere situationer, hvor det kan være nødvendigt at være medlem af en a-kasse for at kunne få sygedagpenge og barselsdagpenge. For eksempel hvis du lige er startet i et nyt job.

Se, hvor meget du sparer i forhold til andre a-kasser

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 14. juni 2023

Se alle nyheder

Spar penge

Din Sundhedsfaglige A-kasse er Danmarks billigste a-kasse. Se, hvor meget du sparer ved at skifte til os (2023-tal).

Medlemsfordele

Som medlem har du adgang til en række medlemsfordele. Du kan fx få sparring på din karriere og jobsøgning eller hjælp ved sygdom og stress.

Se alle dine gratis medlemsfordele