Julekalender: Vind lækre præmier hver dag op til jul

Vi sætter flotte præmier på spil, og du har mulighed for at vinde hver eneste dag frem til jul. Læs her, hvordan du deltager.

Nyheder 11. november 2022

Fra 1. december kan du deltage i vores julekalender her på dsa.dk og vinde en masse lækre gaver fra DSAshoppen til dig selv eller til en, du holder af. Vind bl.a. præmier fra Kay Bojesen, Weber, Rosendahl og Meraki.

Sådan deltager du i julekalenderen

Hver dag fra 1. december til og med 24. december kan du åbne en ny låge i julekalenderen her på dsa.dk. Bag lågen gemmer sig et spørgsmål om Din Sundhedsfaglige A-kasse. For at deltage i konkurrencen, skal du blot svare rigtigt på dagens spørgsmål.

Vi trækker en tilfældig vinder blandt alle de rigtige besvarelser. Vinderen får direkte besked via mail og præmien sendes med posten. 

Vind hovedpræmien og få wellness for 2

Hver gang du deltager i julekalenderen, får du desuden et ekstra lod i konkurrencen om hovedpræmien, som er et hotel- og wellnessophold for 2 personer til en værdi af 1.999 kroner.

Jo flere dage, du deltager i julekalenderen, jo flere lodder får du i lodtrækningen om hovedpræmien. Du kan dog max få 1 lod pr. dag.

Vinderen af hovedpræmien trækkes 27. december 2022, og vinderen får direkte besked på mail. 

Få besked, når dagens låge er klar 

Udfyld felterne nedenfor og få besked, når du kan åbne dagens låge. På den måde husker du at deltage og kan få dit ekstra lod i konkurrencen om hovedpræmien.

Når du tilmelder dig, modtager du en mail hver dag fra 1. til og med 24. december. I hver mail får du desuden et hint til det rigtige svar i dagens konkurrence. Du kan til hver en tid afmelde dig påmindelsen via knappen 'Afmeld' inde i selve mailen.

Konkurrence-betingelser

  • Du skal være medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse.
  • Du skal acceptere konkurrence-betingelserne, hver gang du deltager.
  • Du skal deltage senest kl. 23.59 for at være med i konkurrencen om dagens præmie.

Praktisk information

  • Konkurrencen løber fra 1. december til og med 24. december 2022.
  • Vinderne trækkes tilfældigt blandt alle, der har deltaget og svaret rigtigt på dagens spørgsmål.  
  • Blive du trukket som vinder, får du direkte besked på mail første hverdag efter den dato, du har deltaget. Vinderen af hovedpræmien får besked 27. december.
  • Vinderne modtager deres præmier med posten. Bemærk, at der kan gå op til 14 dage, fra vi har kontaktet vinderen.