Akut sparring på jobsøgning

Det er ikke alt, der kan planlægges. Bliver du kaldt til samtale, eller falder du over et job med en kort ansøgningsfrist, kan du stadig nå at få sparring fra vores dygtige karrierekonsulenter. Også selv om vi ikke har ledige tider at booke. Vi kalder det ”akut sparring”.

Du kan få akut sparring, hvis du skal til jobsamtale inden for nærmeste fremtid og vil være godt klædt på, eller hvis du har brug for sparring på ansøgning og CV her og nu, fx fordi ansøgningsfristen er kort.

Akut sparring er både til dig, der er ledig, og dig har et job, men søger nyt.

Book tid eller brug os akut

Vi anbefaler, at du booker en samtale på dsa.dk/karriere, så både du og vi får mulighed for at forberede os og give dig individuel sparring og coaching på højeste niveau.

Men er tiden knap eller fristen kort, er du altid velkommen til at få akut sparring ved at skrive til os på akutsparring@dsa.dk.

Vedhæft evt. udkast til ansøgning eller CV og/eller link til den stilling, du ønsker at søge, så ringer vi dig op.

Samtaler i særklasse

Vores karrierekonsulenter tilbyder sparring og coaching i særklasse. Udover en sundhedsfaglig baggrund og en international certificering i systemisk coaching, har flere ledelseserfaring og efter- og videreuddannelse på diplom-, master- og kandidatniveau.

Vi holder mere end 700 karrieresamtaler årligt til stor glæde for vores medlemmer, der kvitterer med en tilfredshedscore på 9,2 ud af 10.