Send halvårserklæring fra 2. september

Fra starten af september kan du indsende din halvårserklæring for perioden 1. marts 2020 til 31. august 2020. Sidste frist for indsendelse er 18. september 2020.

Nyheder 24. august 2020

Er du allerede på halvårserklæring?
Du kan ikke sende halvårserklæringen før onsdag den 2. september, og halvårserklæringen gælder for perioden 1. marts 2020 til 31. august 2020. Du sender din halvårserklæring via Mit DSA.

Sidste frist for at sende halvårserklæringen er 18. september 2020. Modtager vi den senere kan din efterløn risikere at blive forsinket.


Vi giver besked, når du kan indsende din halvårserklæring
Når vi rammer 2. september, sender vi dig en besked på Mit DSA om, at du nu kan indsende din halvårserklæring. Du kan derfor med fordel indtaste dit mobilnummer på din profil, så du modtager en SMS, når der er ny post til dig på Mit DSA.


Hvis du får arbejde, imens du er på efterløn
Begynder du på et tidspunkt at arbejde samtidig med efterlønnen, skal du sende efterlønskort hver måned, så vi får oplysninger om dine arbejdstimer.
Kontakt os, hvis du får eller overvejer at tage arbejde, imens du er på efterløn.


Vil du på halvårserklæring?
Du kan to gange om året nøjes med at sende os en halvårserklæring, hvis du ikke arbejder, imens du er på efterløn. På den måde slipper du for at sende et efterlønskort hver måned.


Har du ikke arbejde ved siden af din efterløn, og er du ikke allerede på halvårserklæring, så kontakt os via Min Indbakke på Mit DSA eller tlf. 33 15 10 66, så hjælper vi dig med at blive tilknyttet ordningen.

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 24. august 2020

Se alle nyheder