En sundhedsfaglig stemme i røret giver tryghed og overskud

I en hverdag præget af usikkerhed, og hvor der måske er flere udfordringer end normalt, skaber det tryghed og overskud at få en stemme i røret, der ved hvordan det er at være sundhedsfaglig i en tid som denne.

Nyheder 30. april 2020

Selv om beskæftigelsesindsatsen er på pause, er aktivitetsniveauet højt i Din Sundhedsfaglige A-kasse. I øjeblikket udbyder vi i endnu højere grad 1:1 samtaler til vores medlemmer og oplever, at mange henvender sig for at få karriereafklaring, sparring på jobsøgning, vejledning om forebyggelse og håndtering af stress eller socialrådgivning.

”Omstændighederne med COVID-19 rammer naturligvis vores medlemmer, som er nøglepersoner i det danske sundhedsvæsen. Med suspenderingen af beskæftigelsesindsatsen har vi omlagt vores drift, så vi i endnu højere grad udbyder sparringssamtaler 1:1 til vores medlemmer, hvor vi bidrager med professionalisme, empati og forståelse,” siger karrierechef Pernille Hinge og fortsætter:

”Det ligger os meget på sinde, at de samtaler vi udbyder skaber tryghed og værdi. Vores sundhedsfaglige karrierekonsulenter har en stor kompetence og erfaring og vores medlemmer kvitterer allerede med meget høj tilfredshed på samtalerne.”

 ”At vi oven i det også kan tilbyde både socialrådgivning og stressvejledning som et særligt tilbud er helt unikt for os som a-kasse, og vi har en stor efterspørgsel på samtaler på disse områder.”

Har du brug for en professionel sparringspartner, så kan du - uanset om du er ledig eller i job eller studerende - lige nu booke:

Karriererådgivning

Sparring på jobsøgning

Sparring på cv, ansøgning og jobsamtale

Ledersparring

Stressvejledning

Socialrådgivning

Læs mere om vores tilbud og book tid til dig selv på dsa.dk/karriereunivers

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 30. april 2020

Se alle nyheder