Servicemails og nyhedsbreve

Vi ønsker at klæde dig bedst muligt på i forhold til din specifikke situation. Derfor sender vi løbende mails til din private e-mail med vigtig information og servicetilbud, der er relevante for dig.

Lovpligtige mails

I Din Sundhedsfaglige A-kasse har vi informationspligt overfor dig som medlem, når der enten kommer nye regler eller sker ændringer i reglerne inden for beskæftigelsesområdet. Derfor sender vi dig af og til lovpligtige servicemails. Du er som medlem automatisk tilmeldt disse mails og du har ikke mulighed for at afmelde dig, da vi skal kunne overholde vores informationspligt, så vi kan informere dig om fx regelændringer, der kan have betydning for dig og dit medlemskab.

Servicemails

Udover de lovpligtige servicemails sender vi dig også almindelige servicemails, hvor vi opdaterer dig om de tilbud, der er relevante for din specifikke situation. Hvis du fx står uden job, opdaterer vi dig på tilbud om jobsøgning, vores temamøder som er målrettet jobsøgere osv. Når du får et arbejde, vil du automatisk modtage servicemails om aktuelle tilbud og inspirerende temamøder, som er relevante for dig, der er i arbejde. Er du studiemedlem, minder vi dig om de ting, du skal være opmærksom på, når du fx bliver uddannet.

På den måde kan du holde dig opdateret med servicemails fra Din Sundhedsfaglige A-kasse, uanset hvilken situation du står i.

Sådan tilmelder du dig mails

Når du melder dig ind i Din Sundhedsfaglige A-kasse bliver du automatisk tilmeldt både lovpligtige mails og servicemails. Ønsker du ændre din tilmelding kan du til enhver tid gøre det ved at logge Mit DSA og tilmelde /framelde dig under Samtykker. Lovpligtige mails kan dog ikke frameldes.