Eventyr for ergo- og fysioterapeuter

Er dit næste job i Norden? Går du og kigger langt efter jobopslag i Danmark, så fortvivl ikke. Jobmulighederne for dig ligger måske lige rundt om hjørnet – i Sverige eller Norge.

Har du en naturlig lyst til eventyr, drømmer du om at gøre en forskel for dine patienter/borger, og kunne du for en tid, tænke dig at bryde med din comfortzone? Så har du nu mulighed for at gribe chancen og spring ud i det!

Vi inviterer dig til en digital temadag, hvor arbejdsgivere fra Sverige logger på og fortæller om jobmulighederne, og hvem ved - måske har de et jobtilbud med til dig.

Vi glæder os til at dele viden og oplevelser med dig.

Målgruppe

Temadag for fysioterapeuter og ergoterapeuter

Foredragsholdere

Tovholder for temamøderne er projektleder, Morten Fabricius Meyer, fra Nordisk jobløsning.

Afbud

Skulle du blive forhindret i at deltage i temamødet, skal du huske at afmelde dig, så en anden kan få din plads. Det kan du gøre ved at skrive til os på Mit DSA eller ringe til os.

Online temamøder

Temamødet er et onlinemøde på den digitale mødeplatform Teams. Du vil senest dagen inden mødet modtage en mail med et link og en guide til, hvordan du logger dig på mødet.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari.  

Samtykke
Når du klikker på ”Tilmeld”, giver du samtidig dit samtykke til, at DSA udleverer dit navn til ekstern underviser til brug for udarbejdelse af deltageroversigt i forbindelse med din deltagelse i temamødet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte DSA.
Læs mere om: Dine rettigheder som registreret efter databeskyttelsesforordningen

Er afholdt

  • Varighed

    1 time og 30 minutter

  • Særligt for

    Fysioterapeuter, Ergoterapeuter