Jobsituationen på sundhedsområdet

Din Sundhedsfaglige A-kasse opgør hver måned statistikker over bl.a. ledigheden inden for sundhedsområdet.

Statistik på sundhedsområdet
Hver måned offentliggør vi statistikker over ledigheden på sundhedsområdet. Der findes både en samlet rapport for alle medlemsgrupper i Din Sundhedsfaglige A-kasse, og rapporter for hver enkelt af vores faggrupper.

Gå til DSA Statistik 

Lav ledighed - men der er stadig ledige
Ledigheden blandt sygeplejersker og andre sundhedsfaglige faggrupper er lav. Men det betyder ikke, at der ikke er ledige sygeplejersker, jordemødre, bioanalytikere osv. Der vil altid være et flow af sundhedsfaglige, der går ind og ud af arbejde i Danmark.

Vi har kontakt med alle vores medlemmer, både dem i job og dem som ønsker et jobskifte. Vi har ligeledes en dyb indsigt og stor erfaring med det sundhedsfaglige arbejdsmarked. Det betyder, at vi har gode muligheder for at hjælpe med at finde de rette medarbejdere eller alternative løsninger i forhold til dit rekrutteringsbehov.

Vi har stor erfaring med at matche arbejdsgiver og jobsøger inden for sundhedsområdet og har skabt gode resultater sammen med en lang række af arbejdsgivere som fx vaccinationscentret i Region Midt og Zealand Business College.

Send en rekrutterings-anmodning

Klik og udfyld formularen, og du vil blive kontaktet af en karrierekonsulent, der har særlig kendskab til dit fagområde.

Udfyld formularen