Holdånd trumfer kompetencer

At passe ind i teamet og kunne løfte i flok er vigtige kompetencer, når man søger job et mindre sted, mener Marianne Benzon Nielsen, der er direktør for Børnecancerfonden.

"Vi har brug for medarbejdere, der brænder for sagen og kan indgå i et team og løfte opgaverne i fællesskab." 

Hos en lille fond som Børnecancerfonden har man brug for kandidater med bred erfaring. Her var man heldig at få en kandidat i medgift, da NGO’en søgte en sygeplejefaglig profil til at orkestrere rejserne for de kræftramte familier.

– Det er et klart plus, for der er en del projektledelse i selve jobbet. Men de kvalifikationer, som vi efterspurgte var sygeplejefaglige, ligesom vi ledte efter en med erfaring i forhold til frivillige. Profilen, vi endte med at vælge, havde desuden erfaring med eventarbejde OG en kandidat. Det er påskønnet, fortæller  Marianne Benzon Nielsen.

Hun har gennem årene ansat flere kandidater fra andre brancher i Børnecancerfonden. Fælles for alle ansættelserne er, at de ansatte dels skal have en vis bredde i deres faglige formåen, og så skal de have en vilje til at ville løfte i flok.

– Vi er en mindre organisation i udvikling, der ikke er lønførende. Vi har brug for medarbejdere, der brænder for sagen og kan indgå i et team og løfte opgaverne i fællesskab. Vi har også brug for, at medarbejderne er omstillingsparate og indstillet på, at vi kan få brug for deres viden et andet sted end først antaget, forklarer Marianne Benzon Nielsen.

Karriereafklaring for akademikere

Får professionel og personlig sparring med fokus på dine ønsker i arbejdslivet.

Få gratis sparring

Medlemsfordele

Vi kender dit fag og kan give dig målrettet sparring på karriereudvikling og jobsøgning samt gratis temamøder målrettet dine behov. Vi er Danmarks billigste a-kasse med fuld økonomisk tryghed.  Læs mere

Find din akademiske stilling

Hvordan finder du de spændende akademiske stillinger? Hvilke ord er gode at søge på? Find hjælp i vores guide til gode søgeord.  Læs mere

Er du ikke medlem?

Du kan blive medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse for kun 451 kr. om måneden. Meld dig ind i dag og få glæde af vores mange tilbud.  Læs mere