Webinar: Skab din egen akademiske stilling

I dette webinar får du vores bedste råd til, hvordan du kan skabe din egen akademiske stilling eller finde vej til dit (næste) akademiske job.

Webinaret blev optaget live 8. november 2022, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål direkte til oplægsholderen.

Synes du, det er svært at sætte ord på, hvilken værdi du skaber med dine akademiske kompetencer? Eller har du svært ved at finde jobåbninger, som passer til din faglige profil?

Så er du ikke alene!

På webinaret kan du møde Cand.cur. Sofie Rodian, der er sundhedsfaglig akademiker og arbejder som produktchef inden for sundhedstech. Hun deler sine erfaringer fra sin jobrejse – om gå fra at ”hænge fast” i sin bachelor til, hvordan hun fik skabt sin egen akademiske stilling. Sofie fortæller sin historie til inspiration og give sine bedste råd til, hvordan du kan skabe din vej på det akademiske jobmarked.

Du kan desuden møde Charlotte Dencker, der selv har mange års erfaring fra det akademiske jobmarked. Hun er karrierekonsulent i Din Sundhedsfaglige A-kasse og til dagligt underviser og give hun sparring til sundhedsfaglige akademikere. I webinaret viser hun dig blandt andet, hvordan du lægger sporene til en konkret jobsøgningsstrategi.

Download præsentationen (pdf), som bliver vist i webinaret her

Det får du ud af at deltage

På webinaret får du hjælp til at besvarer nedenstående spørgsmål:

  • Hvordan får jeg foden inden for det akademiske jobmarked eller en potentiel arbejdsgiver?

  • Hvordan viser jeg en kommende arbejdsgiver den værdi, du kan skabe for dem?

  • Hvordan finder og ser jeg de forskellige veje, der er hen til mit næste akademiske job?

  • Hvad er en god jobsøgningsstrategi for en sundhedsfaglig akademiker?
Om oplægsholderne


Mød Charlotte Dencker, der karrierekonsulent i Din Sundhedsfaglige A-kasse. Hun er uddannet fysioterapeut, har grunduddannelse i filosofi og er pioner på det første hold i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet.

Efter to års forskning fulgte 8 år i det private erhvervsliv som sundhedskonsulent og sundhedsmægler for nogle af Danmarks største virksomheder.


Du kan også møde Sofie Rodian, der er medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse. Hun er uddannet sygeplejerske og blev i 2020 Cand. Cur. (kandidat i Sygepleje).

Hun har brugt sine akademiske kompetencer til 3 forskellige jobs. Som Klinisk Specialist på et hospital, som Porteføljemanager i Sundhedsdatastyrelsen og nu som Produktchef inden for sundhedstech.

  • Varighed

    45 minutter

  • Særligt for

    Akademikere

Gratis temamøde: Find job som akademikere

Deltag i vores temamøde 'Find job som akademikere' og få inspiration til en jobsøgningsstrategi med udgangspunkt i din konkrete kompetenceprofil.

Læs mere her

Få mere inspiration til dit arbejdsliv

Leder du efter mere inspiration, har vi samlet alle vores webinarer et sted.

Se flere webinarer her