Uddannelse for ledige

Samtalen er for dig, der er ledig og ønsker vejledning om dine uddannelsesmuligheder, når du er på dagpenge.

I situationer med stor efterspørgsel kan du opleve, at der er få eller ingen ledige tider at booke. Vi opdaterer løbende med nye tider. 

Denne samtale er til dig, som ser en mulighed i at blive opkvalificeret, mens du er ledig.

Det er en 1:1 telefonsamtale med en karrierekonsulent, som har sundhedsfaglig baggrund, og derfor kender dit fag og det sundhedsfaglige arbejdsmarked.

I samtalen drøfter vi dine nuværende kvalifikationer og kompetencer, så du kan tage stilling til dit behov for uddannelse eller kurser - både i forhold til kvalificerende og opkvalificerende tiltag.

Vi vejleder også i, hvad du må i forhold til uddannelse, når du modtager dagpenge. Og vi kigger på, hvilke uddannelsesmæssige tiltag hjælper dig til hurtigt at komme i job igen.

I forbindelse med samtalen vil din plan for jobsøgning blive justeret, hvis der er behov for det.

Forberedelse inden samtalen

Uanset hvilke samtaler eller møder, du vælger i Din Sundhedsfaglige A-kasse, skal din joblog altid være opdateret. Vi forventer ikke, at du har forberedt dig yderligere inden samtalen.

Du har dog mulighed for at benytte et eller flere værktøjer i forbindelse med afklaring og motivation. Find værktøjerne under Den gode forberedelse

Værktøjerne kan hjælpe dig med at sætte ord på dine personlige egenskaber. Du kan bruge dine succeshistorier til afklaring af din jobsituation. Hvad kan du, hvad vil du, hvilke forhold skal være til stede for, at du trives?

Du kan også bruge succeshistorierne, når du skal fortælle om dine personlige egenskaber og resultater til en jobsamtale eller i netværkssammenhæng.

Det er ikke sikkert, at alle værktøjer giver mening for dig. Du kan bruge værktøjerne før, under og efter samtalen. De skal være med til at støtte til dig i din afklaring og sætte tanker i gang hos dig.

Hvem kan booke en karrieresamtale?

Karriereafklaring er kun for medlemmer af Din Sundhedsfaglige A-kasse.
Samtalen er målrettet ledige medlemmer.

Hvem taler du med til samtalen?

Du vil møde engagerede og uddannede karrierekonsulenter, der har flere års erfaring i den professionelle samtale. Din samtale er fortrolig mellem dig og karrierekonsulenten.

Alle vores karrierekonsulenter har desuden en sundhedsfaglig baggrund. 

Praktisk om samtalen

Samtalen er gratis og foregår over telefonen. Den varer op til 45 min, og du kan booke en tid inden for normal arbejdstid. 

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari.

Tilmeld Karrieresamtaler. Telefon

  • Varighed

    45 minutter

  • Særligt for

    Ledig

  • Sted

    Telefon

Tilmeld

Uddannelse og dagpenge

Som ledig har du mulighed for at deltage i udvalgte uddannelser og kurser. 

Læs mere

Karrieresamtale

Karriereafklaring for ledige

Denne karrieresamtale er for dig, der er ledig og ønsker hjælp til at afklare dit fremtidige arbejdsliv, dine kompetencer, muligheder og motivationer. Læs mere

Karrieresamtale

Jobsøgning for ledige

Samtalen er for dig, der er ledig og ønsker sparring på din ansøgning, dit CV, en jobsamtale eller generel sparring på din jobsøgning. Læs mere