Socialrådgivning

Som medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse kan du booke en samtale med en socialfaglig konsulent, hvis du selv, et af dine familiemedlemmer eller andre nære pårørende er syg eller handicappet.

Har du brug for vejledning om regler og muligheder, sidder vores socialfaglige konsulenter klar ved telefonerne til at hjælpe dig. Vi arbejder ud fra mottoet "tryghed giver overskud". Med det mener vi, at du som medlem kan få støtte fra os gennem hele dit arbejdsliv. Vejledningen sker ud fra princippet om hjælp til selvhjælp.

Har du brug for hurtigt svar?

Hvis din henvendelse handler om en sag, du skal have hurtig afklaring på, fx hvis din kommune har givet dig en kort svarfrist, kan du ringer til os på tlf. 33 15 10 66. Vores telefoner er åbne mandag til torsdag mellem kl. 9.00 – 16.00 og fredag mellem kl. 9.00 – 14.00.

Har du brug for en uddybende samtale?

Hvis du har brug for en længere snak, beder vi dig booke tid til samtalen. Så sætter vi en hel time af til en uddybende snak med dig. Du kan booke enten en telefonsamtale eller en skypesamtale. Du vælger samtaleform og tidspunkt her på siden.

Du kan også skrive til os

Passer det dig bedre at skrive til os, er det selvfølgelig også muligt. Det skal du gøre i din Indbakke, som du finder på Mit DSA. Her er det også muligt at uploade evt. dokumenter, du har behov for, at vi kigger på.

Det kan vi hjælpe dig med

Vores socialfaglige konsulenter kan bl.a. hjælpe dig med oplysninger om:

  • Sygedagpenge
  • Revalidering
  • Fleksjob
  • Ressourceforløb
  • Førtidspension
  • Orlovsmuligheder ved pasning af syge eller handicappede familiemedlemmer

Vejledning om barselsdagpenge

Vores socialfaglige konsulenter kan også vejlede dig om barseldagpenge, når du er eller bliver ledig eller på anden måde er uden arbejde. Når du er i arbejde, er det som udgangspunkt din faglige organisation, der skal hjælpe dig med oplysninger om fx løn under sygdom og barselsorlov med løn.

Book en samtale

Her kan du booke en samtale med en socialfaglig konsulent. Du vælger selv, om det skal være telefonisk eller via skype.

Det er desværre ikke muligt at booke møder via smartphone eller browseren Safari. 

Tilmeld Socialrådgivning og stress

Tilmeld
  • Særligt for

    Alle

Tilmeld

Ring til Socialrådgivningen

Er det første gang, du henvender dig, eller handler din henvendelse om en ny sag med en kort frist, så ring til os på tlf. 33 15 10 66.