Socialrådgivning

Som medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse kan du booke en samtale med en socialfaglig konsulent, hvis du selv, et af dine familiemedlemmer eller andre nære pårørende er syg eller handicappet.

Har du brug for vejledning om regler og muligheder, sidder vores socialfaglige konsulenter klar ved telefonerne til at hjælpe dig. Vi arbejder ud fra mottoet "tryghed giver overskud". Med det mener vi, at du som medlem kan få støtte fra os gennem hele dit arbejdsliv. Vejledningen sker ud fra princippet om hjælp til selvhjælp.

Har du brug for hurtigt svar?

Hvis din henvendelse handler om en sag, du skal have hurtig afklaring på, fx hvis din kommune har givet dig en kort svarfrist, kan du ringer til os på tlf. 33 15 10 66. Vores telefoner er åbne mandag til torsdag mellem kl. 9.00 – 16.00 og fredag mellem kl. 9.00 – 14.00.

Har du brug for en uddybende samtale?

Hvis du har brug for en længere snak, beder vi dig booke tid til en telefonsamtale. Du bestemmer selv tidpunktet, når du booker en tid.

Du kan også skrive til os

Passer det dig bedre at skrive til os, er det også muligt. Skriv til os via Indbakken på Mit DSA. Her er det også muligt at uploade evt. dokumenter, du gerne vil have, vi kigger på.

Det kan vi hjælpe dig med

Vores socialfaglige konsulenter kan bl.a. hjælpe dig med oplysninger om:

 • Sygedagpenge
 • Revalidering
 • Fleksjob
 • Ressourceforløb
 • Førtidspension
 • Orlovsmuligheder ved pasning af syge eller handicappede familiemedlemmer

Vejledning om barselsdagpenge

Vores socialfaglige konsulenter kan også vejlede dig om barseldagpenge, når du er eller bliver ledig eller på anden måde er uden arbejde. Når du er i arbejde, er det som udgangspunkt din faglige organisation, der skal hjælpe dig med oplysninger om fx løn under sygdom og barselsorlov med løn.

Book en samtale

Her kan du booke en samtale med en socialfaglig konsulent. Samtalerne foregår via telefon, du kan booke samtaler af en 1 time eller 30 minutters varighed.

Tilmeld Socialrådgivning og stress. Telefon 1 time

 • Særligt for

  Alle

 • Sted

  Telefon 1 time

Tilmeld

Ring til Socialrådgivningen

Handler din henvendelse om en sag med kort svarfrist til kommunen, f.eks. en partshøring, så ring til os på tlf. 3315 1066

Lyd

Lyt til vores podcast om det sundhedsfaglige arbejdsliv

Det kalder på nye løsninger at gøre arbejdslivet mere holdbart i længden. Hvordan kan trivsel og fleksibilitet gå hånd i hånd med effektive arbejdspladser? Det undersøger vi i podcasten Det bæredygtige arbejdsliv. Læs mere

Arrangementer

Deltag i online temamøder

På vores mange forskellige temamøder får du fx redskaber til din jobsøgning og karriere eller inspiration til din personlige udvikling.  Læs mere

Spot stress

Stress i sig selv er ikke en sygdom. Men stress som tilstand er en alvorlig situation, og som i værste fald kan føre til meget alvorlig fysisk og psykisk sygdom. Derfor er vigtigt at kende almindelige stress symptomer og adfærd. Læs mere