Lad jobagenten holde dig opdateret på nyeste job indenfor dit speciale

Det kan være svært at holde øje og danne sig et overblik over de nyeste jobopstillinger, der kunne passe til dig. Ved at du oprette en jobagent på vores app, behøver du ikke at gøre det selv.

Nyheder 21. september 2023

Din Sundhedsfaglige Jobportal er Din Sundhedsfaglige A-kasses egen jobportalsapp, der giver dig et unikt overblik over ledige stillinger inden for dit fag. 

Hvad enten du er sygeplejerske, bioanalytiker, radiograf, jordemoder, fysioterapeut, ergoterapeut, psykoterapeut MPF, har en akademisk overbygning eller er leder, kan du som medlem hos os downloade appen, logge ind og finde dit næste job.

I Din Sundhedsfaglige Jobportals app kan du blive opdateret på nyeste jobs inden for dine kompetencer. Appen giver nemlig mulighed for at oprette en jobagent.

Med jobagent får du besked (via notifikation), hver gang der er en ledig stilling inden for de søgefiltre, du har opsat.

Det, der er særligt for vores app er, at du kan tilknytte nogle sundhedsfaglige filtre. Det vil give dig en mulighed for at snævre din jobsøgning ind til præcist dine ønsker og kompetencer.

Udover de almindelige søgefiltre som geografisk placering, arbejdstid (deltid/fuldtid) og afstand, kan du også vælge mellem faggruppe, arbejdsområder (f.eks. børn og unge, akut og traume, psykiatri mv.) og specialer (akutmodtagelsen, skadestuen, hjælpemidler mv.).

Så let er det:

 1. Find jobportalen som app på telefonen:
  - Har du iPhone? -> Hent i App Store her
  - Har du Android? -> Hent i Google Play her
 2. Login
 3. Nu kan du:
  - Udforske relevante job for dig med sundhedsfaglige søgefiltre.
  - Blive inspireret af nye jobforslag til dig.
  - Gemme dine favoritjob.
  - Få besked om nye job ved hjælp af jobagenten (notifikationer).

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 21. september 2023

Se alle nyheder

Ny app: Find dit næste job på Din Sundhedsfaglige Jobportal

Danmarks bedste overblik over ledige stillinger for sundhedsfaglige bachelorer og akademikere. Som noget nyt kan du hente jobportalen som app på din telefon.

Læs mere