Laveste pris - stærkeste medlemstilbud

Vidste du, at vi er Danmarks ubetinget billigste a-kasse? Selv om andre a-kasser forsøger med kreative vinkler, så er sandheden, at der kun er én, der er billigst. Og det er os! Og det fortsætter i 2022 - til din fordel.

Se alle dine medlemsfordele

Få sparring på din karriere, få hjælp ved sygdom og stress, få ny viden og inspiration og rabat på lækre mærkevarer. Se alle dine medlemsfordele her.

Medlemsfordele
Nyheder 5. november 2021

Som medlem af Din Sundhedsfaglige A-kasse sparer du helt op til 700 kr. om året i forhold til andre a-kasser.

Vi er Danmarks ubetinget billigste a-kasse, fordi vi har det laveste administrationsbidrag. Det er den del af kontingentet, der går til selve driften af a-kassen. Forsikringsbidraget - altså det, du betaler til statskassen - er det samme i alle a-kasser. 

Også for akademikere

Vi sætter en ære i at være Danmarks billigste og samtidig have de bedste og mest målrettede tilbud til dig, der er uddannet sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut, bioanalytiker, jordemoder eller radiograf og til dig, der har en akademisk overbygning. 

Vi prioriterer fx, at vores karrierekonsulenter har de samme uddannelser som vores medlemmer, fordi vi ved, at det giver den bedste dialog, når vi giver sparring på job og karriere.

Skal der ske noget nyt i dit arbejdsliv

Vi har en unik indsigt i det arbejdsmarked og de muligheder, der åbner sig karrieremæssigt med en sundhedsfaglig bachelor eller kandidat i bagagen. Og vores karrierekonsulenter hjælper dagligt medlemmer med at lande drømmejobbet eller med at afdække muligheder og blive afklaret, hvis der skal ske noget nyt i arbejdslivet. 

Brug os - uanset om du er ledig eller i job

Som medlem kan du bruge vores tilbud uanset om du er ledig eller i job. Udover professionel karriererådgivning, kan du bl.a. deltage i temamøder om alt lige fra positiv psykologi til ledelse, eller få mere overskud i hverdagen med stressvejledning og socialrådgivning.

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 5. november 2021

Se alle nyheder