Kristina fik akut hjælp til at rekruttere

”I har jo en guldgrube af ledige medarbejdere, der gerne vil i arbejde,” lyder det fra Kristina Thomsen, distriktsleder i Vejle Kommune. Hun fik hjælp af Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA), da hun akut manglede en fysioterapeut til det udekørende team.

Nyheder 10. maj 2021

Det var en kollega, der havde anbefalet Kristina Thomsen at kontakte DSA. Og der gik ikke længe, fra hun udfyldte en jobordre på dsa.dk, til hun blev ringet op af en karrierekonsulent.

”Vi fik en snak om mine behov, og ganske kort tid efter lå der tre rigtig gode ansøgninger i min indbakke.”

Det helt rigtige match

Kristina Thomsen blev matchet med tre gode kandidater til jobbet. Der var dog én, der havde mere erfaring med lige netop de opgaver, Vejle Kommune havde behov for at få løst.

”Da jeg talte med kandidaten, fik jeg hurtigt en fornemmelse af, at det var det helt rigtige match,” fortæller Kristina Thomsen, der allerede et par dage senere kunne byde sin nye medarbejder velkommen.

Personlig kontakt

”Den personlige kontakt, der ligger i processen, gør forløbet meget mere målrettet,” mener Kristina, der også synes, at den direkte dialog med DSA er med til at sikre, at kandidaterne ikke kun er fagligt kvalificeret til jobbet, men også indeholder nogle af de personlige egenskaber, organisationen efterspørger.

”I kender deres kandidater, så I laver sorteringsarbejdet for mig, når I hører om arbejdspladsen og de kompetencer, jeg har brug for. Det fungerede godt. Havde jeg haft flere jobåbninger, kunne jeg sagtens have brugt alle tre kandidater,” fortæller Kristina og fortsætter:

”Ordningen er god, fordi der er den der hurtige ekspedition. I den akutte situation, som jeg stod i, var det en optimal løsning, I har jo kontakt med en masse kandidater,” siger Kristina Thomsen.

Det sparer tid

Fra Kristina udfyldte jobordren på DSAs hjemmeside og til medarbejderen startede i jobbet, gik der mindre end en uge. En faktor der for Kristina er vigtig at tage med i betragtning.

”Som virksomhed bliver man sparet for en masse administrativt arbejde i forhold til at skulle lave stillingsopslag, sende det ud og vente på svar. Hvis det skal gå stærkt, er der bestemt noget sparet ved at kontakte DSA, der har alt, hvad man skal bruge, når man søger en ny medarbejder,” slutter Kristina.

Jobmatch

Din Sundhedsfaglige A-kasse er en professionelle sparringspartner for virksomheder, der søger medarbejdere. Vi hjælper, når arbejdsgivere har et akut behov for arbejdskraft eller har udfordringer med at rekruttere. Har du en ledig stilling inden for det sundhedsfaglige område, kan du kontakte en af vores karrierekonsulenter. De har alle en sundhedsfaglig baggrund og kan hjælpe dig med at finde den rette kandidat.

Vi har mange års erfaring med professionel rekrutteringsservice mellem arbejdsgivere og ledige medlemmer. Hvis der ikke er et ledigt medlem, der matcher din stillingsbeskrivelse, kan vi også slå stillingen op digitalt, så alle vores medlemmer ser opslaget. Det gør det muligt hurtigt at finde det perfekte match til din virksomhed.

Læs mere om jobmatch

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 10. maj 2021

Se alle nyheder

Få hjælp til at rekruttere

Hent vores flyer, der fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig med dine rekrutteringsudfordringer.

Hent flyer