Hurtig rekruttering til vaccinationscenter i Region Midt

De seneste måneder er vaccinationscentre skudt op som paddehatte. Din Sundhedsfaglige A-kasse har bidraget med at levere et kampklart sundhedspersonale.

Nyheder 28. maj 2021

En af de første arbejdsmæssige krammere som leder af vaccinationsindsatsen ved AUH, Anette Rantala Sørensen kommer til at give, går til Din Sundhedsfaglige A-kasse. I februar skulle hun hurtigst muligt samle en medarbejderstab på 300 fuldtids- og deltidsansatte, der kunne sikre en faglig og forsvarlig vaccination af danskerne.

"Vi har oplevet det som en kæmpe gevinst, så hurtigt at kunne rekruttere en stor mængde kvalificeret arbejdskraft, der tæller både sygeplejersker, jordemødre samt nyuddannede ergo- og fysioterapeuter"

Anette Rantala Sørensen greb fat i den livline, hun tidligere har benyttet sig af. Hun kontaktede Din Sundhedsfaglige A-kasse og bad om akut hjælp til rekrutteringen.

Flerstrenget rekruttering
Opslag på DSAjobsøger, LinkedIn og Facebook og en opfølgningsmail til jobsøgende i Region Midtjylland gav hurtigt de første 20 ansættelseskontrakter. I dag er status, at 40 tidsbegrænsede fuldtidsansættelser er besat via a-kassens flerstrengede indsats.

-Vi har oplevet det som en kæmpe gevinst, så hurtigt at kunne rekruttere en stor mængde kvalificeret arbejdskraft, der tæller både sygeplejersker, jordemødre samt nyuddannede ergo- og fysioterapeuter, fortæller Anette Rantala Sørensen.

Langstrakte gevinster
Hun er begejstret for den agilitet og diversitet, Din Sundhedsfaglige A-kasse leverer. Den kan nemlig gavne Region Midt på sigt.

- De fuldtidsansatte har kontrakt til august. Nogle af dem har været væk fra arbejdsmarkedet længe, før de er landet her, men de performer perfekt, og opbygger et fint afsæt til at komme videre. Fuldtidsansatte er blandet med deltidsansatte, der arbejder på hospitalet i forvejen. Her går snakken, så det er ikke utænkeligt, at vi kommer til at få glæde af de forskellige sundhedsprofessioner andre steder på hospitalet senere. Det er en rigtig god måde at rekruttere på, siger Anette Rantala Sørensen.

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 28. maj 2021

Se alle nyheder

Få hjælp til at rekruttere

Vi hjælper med din rekruttering på flere fronter og er din professionelle sparringspartner. Har du en ledig stilling inden for det sundhedsfaglige område, kan du kontakte vores karrierekonsulenter, så hjælper vi med at finde den rette kandidat.

Hjælp til at rekruttere