Det er vigtigt, at vi kender dit fag

Mere end hvert andet medlem mener, at vores karrierekonsulenters sundhedsfaglige baggrund er vigtig. Det viser tal fra vores seneste medlemsundersøgelse. Men hvad betyder det egentlig for dig som medlem, at vi er specialister i sundhedsfaglige job og arbejdsliv? Få svaret her!

Nyheder 11. november 2021

Vores karrierekonsulenter hjælper dagligt medlemmer med at lande drømmejobbet eller afdække nye karrieremuligheder. Det er de verdensmestre i, fordi de alle selv har arbejdet inden for faget, før de startede i a-kassen.

Det giver os et indgående kendskab til din faglighed og de mange retninger, man kan gå i, med en uddannelse som fx sygeplejerske i bagagen. Vi kan lynhurtigt sætte os ind i din konkrete situation og give dig målrettet sparring.

Altså er det et uvurderligt kendskab, som kommer dig til gode - især hvis der skal ske noget nyt i dit arbejdsliv.

Vi kan kortlægge dine karrieremuligheder

Vi er også i tæt dialog med arbejdsgivere, som vi hjælper med at rekruttere nye medarbejdere. Derfor ved vi, hvilke kompetencer der efterspørges på tværs af branchen, og vi ved hvilke nye jobveje, der er for dig i både den offentlige og private sektor.

Sidste år hjalp vi bl.a. Annemette med at finde drømmejobbet, da vi formidlede kontakten mellem hende og Vejle Kommune.

Medlemmer, der drømmer om at blive herre i eget hus, hjælper vi også godt på vej. Maria fik mere frihed og ansvar, da hun sprang ud som selvstændig med hjælp fra a-kassen.

Book en gratis sparringssamtale

Book en gratis sparringssamtale med en af vores karrierekonsulenter, og få professionel sparring til at afklare dine mål og ønsker i arbejdslivet. Vi har en unik indsigt i de muligheder, der åbner sig karrieremæssigt med en sundhedsfaglig bachelor eller kandidat i bagagen. Læs mere om vores karrieretilbud her

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 11. november 2021

Se alle nyheder