Ny hjemmeside og ny selvbetjeningsløsning på Mit DSA

Din Sundhedsfaglige A-kasse får ny hjemmeside og ny selvbetjeningsløsning på Mit DSA. Tirsdag 8. december glæder vi os til at kunne præsentere det nye dsa.dk.

Nyheder 20. november 2020

Vi er allerede i fuld gang med forberedelserne, men da selve overgangen tager tid at gøre, bliver vi nødt til at lukke i en periode for medlemshenvendelser. Vi har forsøgt at lave overgangen så flydende som muligt og til mindst gene for dig som medlem, idet vi har valgt at lægge skiftet henover en weekend og dagene omkring.

Nedenfor har vi beskrevet ændringerne samt en række datoer, du skal være opmærksom på. Ligeledes skal du være opmærksom på enkelte ting, du selv skal gøre, og dem skal du huske at gøre inden 3. december.

Hvis du skal melde dig ledig fra 30. november til 8. december
Fra mandag 30. november og frem til tirsdag 8. december kan du ikke benytte vores digitale ledighedserklæring på Mit DSA. Du skal på din første ledighedsdag fortsat melde dig ledig direkte på jobnet.dk. Vi får oplysningerne overført, og det får ingen indflydelse på, om du kan modtage dagpenge, hvis blot du husker at melde dig ledig på jobnet.dk.

Vi sender dig en servicemail, når det igen er muligt at udfylde den digitale ledighedserklæring.

HUSK at melde dig ledig på jobnet.dk, på din første ledighedsdag.
Det er nemlig datoen for din tilmelding på Jobnet, der er afgørende for, hvornår du kan få dagpenge.

Du kan ikke tilgå dsa.dk, den digitale selvbetjening og blanketterne
Torsdag 3. december kl. 13.00 lukker vi tilgangen til dsa.dk. Det betyder samtidig, at du ikke vil kunne benytte selvbetjeningen på Mit DSA. Alle digitale skemaer og blanketter som f.eks dagpengekort, efterlønskort og ansøgning om optagelse vil derfor ikke være tilgængelige frem til tirsdag 8. december kl. 9.00.

Du kan ikke kontakt os – telefoner og Indbakken er lukket
Det er heller ikke muligt for dig at skrive til os via Indbakken på Mit DSA fra torsdag 3. december kl. 13.00 og frem til tirsdag 8. december kl. 9.00. Telefonerne er også lukkede i samme tidsrum. Har du dog et haste spørgsmål i de to dage, vi har lukket (fredag og mandag) kan du skrive til os på dsa@dsa.dk.

Vi vil løbende holde dig opdateret på vores Facebookside, så hold øje med os der.

Du kan ikke booke temamøder eller sparingssamtaler via dsa.dk
Fra torsdag 3. december kl.13.00 og til vi åbner igen tirsdag 8. december kl. 9.00 vil dsa.dk være under ombygning. Derfor vil du ikke kunne booke vores tilbud, det vil sige temamøder, sparingsamtaler osv. i denne periode.

Ny Indbakke på Mit DSA – du skal selv gemme dine beskeder og breve
I vores nye selvbetjening får du en ny Indbakke, hvor du modtager og sender post og beskeder til Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Det betyder samtidig, at hvis du ønsker at gemme de breve og beskeder, der ligger i din nuværende Indbakke på Mit DSA, skal du gemme dem selv – og det skal ske inden 3. december.

De flyttes nemlig ikke med over i din nye Indbakke. Du gemmer et brev ved at åbne det og gemme det på fx din computer eller i dit personlige arkiv. Ønsker du at gemme en besked, skal du kopiere teksten over i fx et Word dokument og igen gemme det på din computer eller i dit personlige arkiv.

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 20. november 2020

Se alle nyheder