Din Sundhedsfaglige A-kasse hjalp Annemette med at få sit drømmejob

”Det var som at vinde i lotto” Din Sundhedsfaglige A-kasse formidlede kontakten mellem Vejle Kommune og Annemette.

Nyheder 25. september 2020

”Jeg var ved at falde ned af stolen, da jeg blev tilbudt at komme til samtale”. Sådan fortæller Annemette Vølund Christensen. Hun er netop startet på sit nye job som rehabiliteringsterapeut i hjemmeplejen i Vejle Kommune. Et job, hun fik tilbudt gennem Din Sundhedsfaglige A-kasse. 

”Det er helt uvirkeligt. For det første er det her mit drømmejob, som pludselig kommer dumpende ned fra himlen. Og for det andet havde jeg slet ikke forventet, at min a-kasse ville ringe med et konkret jobtilbud. Det føles som at vinde i lotto uden, at man vidste, at man spillede med”,

fortæller Annemette, der blev uddannet som ergoterapeut i januar 2020. 


Når Annemette søgte job, fik hun ofte afslag med den begyndelse, at de havde valgt en person med mere erfaring. ”Så det var helt fantastisk at få lov at komme til samtale på sit drømmejob og ikke blive afvist, fordi jeg var nyuddannet. Din Sundhedsfaglige A-kasse havde banet vejen for mig, og nu var det op til mig at fortælle arbejdsgiveren, hvorfor jeg var den helt rigtige til jobbet”.


Bindeled mellem virksomhed og kandidat 

Din Sundhedsfaglige A-kasse samarbejder med en række virksomheder om rekruttering af medarbejdere. Vores karrierekonsulenter har samme sundhedsfaglige uddannelse som medlemmerne, og idet de ofte er i tæt kontakt med jobsøgende medlemmer, kan de hurtigt finde en egnet medarbejder til en virksomhed. 

Efter Annemette blev kontaktet af DSA, ringede hun med det samme til arbejdsgiveren, og en samtale kom i stand.

”Det var en utrolig dejlig oplevelse at gå til jobsamtale på baggrund af et jobmatch. Jeg følte, jeg kunne slappe helt af og fokusere på at fortælle om mig selv, min erfaring, og hvorfor jeg var den perfekte til jobbet. Da der ikke var andre til samtale, kunne vi fokusere på, hvordan jeg konkret ville løse opgaven”, fortæller Annemette. Kort tid efter samtalen skrev hun under på sin nye kontrakt.

Hvad er jobmatch

Din Sundhedsfaglige A-kasse er en professionelle sparringspartner for virksomheder, der søger medarbejdere. Vi hjælper, når arbejdsgivere har et akut behov for arbejdskraft eller har udfordringer med at rekruttere. Har du en ledig stilling inden for det sundhedsfaglige område, kan du kontakte en af vores karrierekonsulenter. De har alle en sundhedsfaglig baggrund og kan hjælpe dig med at finde den rette kandidat. 

Vi har mange års erfaring med professionel rekrutteringsservice mellem arbejdsgivere og ledige medlemmer. Hvis der ikke er et ledigt medlem, der matcher din stillingsbeskrivelse, kan vi også slå stillingen op digitalt, så alle vores 97.000 medlemmer ser opslaget. Det gør det muligt hurtigt at finde det perfekte match til din virksomhed.

Nyhed

Denne nyhed blev publiceret 25. september 2020

Se alle nyheder