Susanne fik akut sparring på et job med kort frist

Det er ikke alt, der kan planlægges i god tid, men det tager ansøgningsfrister naturligvis ikke højde for. Så da Susanne Larsen blev udfordret på tid, kontaktede hun Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Egentlig havde Susanne Larsen slet ikke tænkt sig at søge stillingen, da hun ikke følte, hun matchede den perfekt. Men da arbejdsgiveren kort tid inden frist alligevel overbeviste hende om at sende en ansøgning afsted, fik hun travlt.

”Lige pludselig var der en meget kort deadline, og jeg havde brug for at sparre med en, der ikke kendte mig, som kunne se mig udefra,” siger Susanne Larsen, som oprindeligt er uddannet sygeplejerske og sidenhen blandt andet har taget en Master i Ledelse- og Organisationsudvikling.

Den røde tråd

Jobbet havde ansøgningsfrist mandag, og det var først torsdagen inden da, Susanne Larsen for alvor gik i gang med at skrive ansøgningen og få rettet CVet til. Kalenderen var fuldt booket frem til deadline, så tiden var knap.

”Så kom jeg i tanke om tilbuddet om ”Akut Sparring”. Det kort trak jeg i den sammenhæng”.

”Akut Sparring” er et tilbud, som Din Sundhedsfaglige A-kasse tilbyder medlemmer, som, præcis som Susanne Larsen, har brug for feedback og sparring på fx en ansøgning med kort frist eller hjælp til forberedelse af en jobsamtale, der ligger lige rundt om hjørnet. I dette tilfælde kunne en af vores karrierekonsulenter, som alle har en sundhedsfaglig baggrund, hjælpe med at skærpe både CV og ansøgning.

”Jeg modtog en konstruktiv og meget brugbar feedback, hvor jeg blev anbefalet at fjerne noget fra mit CV og flytte det over i ansøgningen. Det gav en supergod rød tråd og en langt bedre sammenhæng ” lyder det fra Susanne Larsen, som på trods af, at jobbet gik til anden side, havde en positiv oplevelse.

”Jeg var utrolig glad for den akutte sparring, der gav mig mulighed for at nå min deadline uden stress og jeg kunne sende min ansøgning afsted til tiden”.

 

Du kan også få akut sparring

Er tiden knap eller fristen kort, er du altid velkommen til at få akut sparring pr. telefon.

Læs mere

Bestil akut sparring

Er tiden knap eller fristen kort, er du altid velkommen til at få akut sparring. Skriv til os på akutsparring@dsa.dk - vi ringer tilbage hurtigst muligt.